середа, 07 березня 2012 13:28

Новою учасницею REAL O стала фіналістка шоу "Холостяк" Яна Соломко

Фіналістка шоу "Холостяк" Яна Соломко стала новою учасницею групи REAL O.

Дівчині довелося в найкоротші терміни влитися в колектив і розучити всі концертні номери, повідомляє прес-служба TALANT Group.

"У мене з Наталкою своя історія. Я завжди мріяла з нею працювати. Колись я пішла в програму "Шанс", але потрапила до Кузьми. Я навіть брала участь у кастингах TALANT Group, але зараз я розумію, що, мабуть, шукали чорненьку дівчинку, щоб замінити Виноградову. І от, сиджу я в аеропорту, щоб виконати свою давню мрію - побувати в Тибеті, і мені, нарешті вдалося зібрати гроші. І раптом дзвонять друзі: "А ти читала, що відбувається у твоєї Могилевської?" . Я прочитала новини в інтернеті. Потім прочитала звернення Наталії та Олени Виноградової - і, незважаючи на те, що завжди мріяла співати сольно, я відчула, що ось він мій справжній шанс. Я одразу ж здала квитки та вранці приїхала в компанію TALANT. Зайшла і сказала дівчині на ресепшені: "Я готова пофарбуватися в рудий колір, тільки візьміть", - поділилася Соломко.

ФОТОРЕПОРТАЖ: REAL O вперше роздяглися для чоловічого журналу

"Коли я дізналася, що Яна здала квитки заради примарного шансу потрапити на сцену - я зрозуміла - це те, що нам потрібно. Потім вбігло це диво, ще й заявило, що готова пофарбувати в рудий колір свої прекрасні, які полюбилися всій країні кучері, які я б ні в житті не торкнула рукою стиліста тому, що вони від природи чудові. А по людським якостям - це та людина, яка може увійти в сім'ю TALANT, вона герой, вона здатна на вчинки, вона відмовилася від мрії дитинства - свого Тибету, заради роботи і найголовніше - прекрасна людина", - розповіла Наталя Могилевська.

Нагадаємо, нещодавно групу залишила Аліса Тарабарова. Співачка вирішила зайнятися сольною кар'єрою.

Зараз ви читаєте новину «Новою учасницею REAL O стала фіналістка шоу "Холостяк" Яна Соломко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі