пʼятниця, 30 квітня 2021 18:59

Нова "Холостячка": цікаві факти з особистого життя та кар'єри Злати Огнєвіч
5

Героїнею другого сезону реаліті "Холостячка" стала українська артистка 35-річна Злата Огнєвіч. Зірка розповідала, що популярність заважає створити міцні романтичні стосунки. Вона вважає, що на проєкті зможе зустріти чоловіка мрії.

Як співачка створювала кар'єру та які стосунки змусили її звернутися до психотерапевта, розповідає Gazeta.ua.

Злата Огнєвіч стала новою "Холостячкою"
Фото: instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч стала новою "Холостячкою"
Злата Огнєвіч стала новою "Холостячкою"
Злата Огнєвіч стала новою "Холостячкою"
Злата Огнєвіч стала новою "Холостячкою"

Майбутня знаменитість народилася 12 січня 1986 року в російському Мурманську. Справжнє ім'я - Інна Бордюг. Вона хотіла, щоб сценічний псевдонім був пов'язаний з її корінням. Її батько - військовий хірург, а мати - вчителька. Коли дівчині було 5 років, родина переїхала в Крим і оселилася в місті Судак. Там Огнєвіч почала займатися музикою, адже її дитячою мрією було стати артисткою.

Нова "Холостячка" розповідала, що в дитинстві була хуліганкою: часто псувала ремонт вдома, гризла мамині туфлі і різала речі. Також вона літні канікули проводила в бабусі в селі - пасла кіз і корів.

У шкільні роки в Огнєвіч не було шанувальників. А ідеалом краси для неї були азіатські жінки, на яких вона хотіли бути схожою.

У 18 років співачка вступила до Київського інституту музики ім. Глієра за спеціалізацію "Джазовий вокал". Під час навчання Огнєвіч була вокалісткою Державного ансамблю пісні й танцю Збройних Сил України, а також учасницею латин-бенду.

2011-го здобула перемогу на фестивалі Crimea Music Fest. У 2013 році представляла Україну на 58-му пісенному конкурсі "Євробачення" і посіла третє місце. Після цього до неї прийшла популярність. Її пісні постійно лунали на радіостанціях. У відео нижче зібрані найбільш відомі треки Огнєвіч.

Співачку обрали народною депутаткою України VIII скликання від Радикальної партії Олега Ляшка. Її призначили головою підкомітету з питань творчої діяльності, мистецтв, культурно-просвітницької політики Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності. Рік потому - в листопаді 2015 року - склала повноваження нардепки.

2018 року Огнєвіч взяла участь у танцювальному шоу "Танці з зірками". Її партнером був Дмитро Жук, але в другому випуску співачка покинула проєкт згідно з голосуванням. Також вона виступала в "Голосі країни". А цьогоріч виграла в шоу "Масці". У фінальному випуску з'ясувалося, що саме Огнєвіч ховалася під маскою Сонця.

Співачка розповідала в одному з інтерв'ю, що вона - довірлива і легко впускає чоловіка в своє серце. Вона зазначала, що їй "щастить на покидьків". Останні стосунки розчарували її в чоловіках. Огнєвіч була в насильницьких стосунках: її колишній був аб'юзером. Після того, як пара розірвала стосунки, жінці довелося звернутися до психотерапевта.

"Коли ми з ним розходилися, він мені сказав, що я нездара, що я негарна, що в мене погана фігура, і нічого в мене не вийде. Я набула собі купу комплексів", – розповідала тоді артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше не Сашина: з'явилися чутки про розрив стосунків "Холостячки" Мішиної з Еллертом

Вона заявляла, що готова до штучного запліднення, якщо не зможе до 40-42 років зустріти того, з ким захоче мати сім'ю. І співачка сподівається, що зможе знайти такого чоловіка в романтичному реаліті.

Організатори реаліті-шоу "Холостячка" розсекретили ім'я героїні другого сезону. Нею стала артистка і представниця України на 58-му пісенному конкурсі "Євробачення" 35-річна Злата Огнєвіч.

Зараз ви читаєте новину «Нова "Холостячка": цікаві факти з особистого життя та кар'єри Злати Огнєвіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі