четвер, 22 жовтня 2009 15:15

Ніколь Кідман знудилася слухати політиків (ФОТО)

Голлівудська актриса Ніколь Кідман  виступила на вчорашньому засіданні американського Конгресу з доповіддю про захист жінок від насильства.

В даний час представники одного з комітетів Держдепартаменту США обговорюють міжнародний закон, спрямований проти насильства над жінками, прийняття якого може вплинути на американську зовнішню політику у відносинах з країнами, де жіночі права не поважають.

Вона розповіла конгресменам про те, що насильство по відношенню до жінок і дівчаток "є, можливо, найбільш широко розповсюдженим порушенням прав людини у світі". За словами Кідман, систематичне насильство в рамках етносів, у яких прийнято ранні шлюби і жорстоке поводження з жінками в сім"ях, вимагає рішень на рівні "всебічного підходу, з добрим фінансуванням, який заснований на трактуванні прав жінки як прав людини".

Журналісти запитали Кідман, чи не вважає вона Голлівуд частково винним у пропаганді насильства над жінками в ряді фільмів, і актриса погодилася з цією думкою. "Ймовірно, певна частка провини є, але саме це і посприяло формуванню моєї позиції", - сказала вона.

За матеріалом: Правда.Ру, The DailyMail

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман знудилася слухати політиків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі