пʼятниця, 03 грудня 2010 10:13

Ніколь Кідман прийшла на телебачення в завузькій сукні (ФОТО)
5

Голлівудська акторка Ніколь Кідман прийшла на прямий ефір в програму "Добрий ранок, Америка!", щоб розповісти про свій новий фільм "Кроляча нора".

Увагу знімальної групи і телеглядачів привернуло вбрання акторки - дуже вузька чорна сукня з білим комірцем, яка, здавалося от-от лопне на Кідман. Вбрання дуже щільно обіймало фігуру акторки і збиралося складками. Ніколь Кідман доповнила свою сукню чорним кардиганом.

У новому фільмі акторка виконала роль матері, яка втратила свою дитину. Акторка почала зніматися в фільмі ще до того, як завагітніла, а коли у неї народилася донька Санді Роуз, Кідман не захотіла продовжувати зйомки, але потім вирішила повернутися до фільму.

"Це те, чого я, напевно, боюся більше всього на світі. Це все одно, що ступити на небезпечну територію. Це лякає, але як актор ти обов'язково хочеш це зробити - розповісти історію і потрапити на територію, де ти ніколи не був, але вважаєш це дуже важливим", - розповіла Кідман.

Акторка також повідала, що закохана у свого чоловіка Кейта Урбана і не може розлучитися з ним більше, ніж на три дні.

"Коли ви створюєте сім'ю вже в роках, то розумієте, що у вас не так вже й багато часу. Так що ви просто хочете проводити його разом", - зазначила Кідман.

"Экспресс-газета"

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман прийшла на телебачення в завузькій сукні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі