четвер, 28 березня 2024 17:09

"Нічого не могли зробити" - Приходько сказала від чого помер її менеджер
3

Анастасія Приходько
Фото: instagram.com/prykhodko_official
Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Українська співачка Анастасія Приходько вийшла на зв'язок і прокоментувала раптову смерть свого менеджера під час концерту в Трускавці.

На своїй сторінці у Facebook артистка зазначила, що чоловіку раптово стало зле наприкінці програми.

"Вчора відбулося поховання Григорія Красницького мого турменеджера та мого друга. Друга з великої літери. Таких людей в шоубізнесі немає і не знаю, чи будуть. Він віддано працював. Він більш за все любив свою роботу і він просто жив проєктом Анастасія Приходько. Ми зробили з ним понад 70 концертів. Він завжди мене підтримував, коли навіть я не вірила в себе. На жаль, у місті Трускавець 25 березня Григорій раптово помер", - поділилась виконавиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У поліції прокоментували раптову смерть менеджера Приходько на концерті в Трускавці

Додала, що реаніматолог, який був на концерті 40 хв. качав серце Григорію, поки вони чекали на швидку.

"Для мене це дуже велика втрата. Помер він від обширного інфаркту і, на жаль, нічого не могли зробити", - підсумувала зірка.

Українська співачка Аlyona Аlyona повідомила про смерть близької людини. Артистка зазначила, що померла її 32-річна подруга Світлана.

Зараз ви читаєте новину «"Нічого не могли зробити" - Приходько сказала від чого помер її менеджер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі