понеділок, 30 вересня 2024 11:31

"Недостатньо цих грошей" - Положинський висловився про заробітки на службі
3

Олександр Положинський
Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi
Олександр Положинський
Олександр Положинський

Український співак Олександр Положинський, який з початку повномасштабного вторгнення перебував на передовій, а згодом почав працювати на радіо, розповів про свій дохід.

В інтерв'ю "Апостроф Lime" артист зазначив, що з фронту він перевівся не за власним бажанням.

"Повертаючись до моєї служби на "Армія ФМ", я скажу відверто, це не було моїм рішенням. Я не хотів служити на радіо. І якби мені у травні 2022 року сказали, що ти йдеш до лав ЗСУ, щоб у результаті бути ведучим на військовому радіо, то я не впевнений, чи захотів би іти до лав ЗСУ лише заради цього. Але якщо керівництво приймає таке рішення і дає таке завдання, то я його виконую", - розповів чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв назвав свою військову посаду і розсекретив зарплату

Додав, що не отримує велику зарплату в армії.

"Мені недостатньо цих грошей. Але я крім грошового забезпечення військовослужбовця ще й отримую роялті за свою творчість. І це дає мені можливість покривати всі власні потреби і ще й багато донатити", - підсумував виконавець.

Положинський майже вісім місяців перебував у складі 47 окремої механізованої бригади. Зараз артист знову в Києві. Раніше зізнавався, що йому важко знаходитися у безпеці та комфорті, поки побратими воюють на фронті.

Зараз ви читаєте новину «"Недостатньо цих грошей" - Положинський висловився про заробітки на службі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі