пʼятниця, 27 вересня 2024 13:01

Ахтем Сеітаблаєв назвав свою військову посаду і розсекретив зарплату
3

Ахтем Сеітаблаєв
Фото: instagram.com/akhtemseit
Ахтем Сеітаблаєв
Ахтем Сеітаблаєв

Український режисер і актор Ахтем Сеітаблаєв відповів, на якій посаді перебуває у Збройних силах.

В інтерв'ю Славі Дьоміну чоловік зазначив, що зараз проходить службу в управлінні комунікації штабу Командування Сил територіальної оборони.

"Я художній керівник такого підрозділу "ТрО медіа", це неофіційна назва саме структури управління комунікації. Ми доволі багато їздимо скрізь, в тому числі лінією зіткнення. Ми створюємо те, що потім показуємо за кордоном, всередині країни. Це документалістика, освітні програми, аналітика і художні фільми", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Остапчука привітала коханого з 40-річчям і показала кадри, яких ще не було в мережі

Додав, що на цій посаді отримує 21 тис. грн на місяць. Крім цього, має інші джерела доходу.

"Заробляю з того, що знімаю, викладаю і консультую. Зарплата викладача - 12-15 тис грн, гонорари за знімання більші. На місяць в середньому заробляю від 35-50 тис грн. Стільки ж і витрачаю, відкласти не вдається", - розповів режисер.

Раніше Сеітаблаєв вперше пояснив, чому розлучився з другою дружиною - продюсеркою Іванною Дядюрою. Чоловік зазначив, що стосунки дійшли до стадії, коли їх стало надто багато в житті один одного.

Зараз ви читаєте новину «Ахтем Сеітаблаєв назвав свою військову посаду і розсекретив зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі