неділя, 18 березня 2007 18:15

Небіжчика забули поховати після бурхливих поминань

У одному з районів Башкирії місяць тому в під"їзді будинку від серцевого нападу помер 60-річний пенсіонер. Перед самими похоронами двоє синів зібрали невеликий стіл і вирішили пом"янути батька. У результаті чоловіки так напилися, що просто забули про небіжчика, а коли пригадали, на дворі вже стояла ніч. Брати, заховавши труп в комірці, продовжили поминання і знов забули про поховання.

Пам"ять до братів повернулася через три дні, коли по будинку став розповсюджуватися трупний запах. А оскільки хлопців ніхто не діймав зайвими запитаннями, вони в цілях економії вирішили не проводити поховання. У дворі вони спорудили із старого сарая фамільну усипальню і помістили туди труну.

Правда відкрилася на сороковий день після смерті чоловіка. Сусіди випадково побачили труну через стінки імпровізованого склепу і подзвонили в міліцію. Прибулі оперативники вимагали поховати небіжчика, на що господарі будинку відповіли рішучою відмовою. Брати зізналися, що проводити похоронний обряд нема на що, оскільки всі гроші були витрачені на поминання. В результаті похорони чоловіка довелося проводити на гроші односельців на 43 день після його смерті, повідомляє Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «Небіжчика забули поховати після бурхливих поминань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі