вівторок, 09 листопада 2021 13:23

"Не могла ходити" - Мішина пригадала, як подолала невроз і стала акторкою

Акторка Ксенія Мішина поділилася, як працювала над психічними проблемами з психотерапевтом. Нещодавно зірка "Кріпосної" зізналася, що страждала від панічних атак.

Для того, щоб подолати невроз, через який вона опинилася у психлікарні, Мішина витратила місяці. Акторка зізнавалася, що потрапити до психіатричного закладу було її найбільшим страхом. Але за її словами, це допомогло відшукати шлях у житті. Цим поділилася в Instagram.

"До неї (психотерапевтки. - Gazeta.ua) мене привезли, бо ходити я тоді не могла, точніше боялася. На той момент зі мною в сумочці завжди були: електронний тонометр, щоб вимірювати тиск, корвалол та каптопрес, на випадок, якщо я раптом почну помирати. Перше, про що терапевт зі мною домовилася, це про те, що найближчим часом я зміню цей набір баби на набір дівчини. Спойлер: на це в мене пішов рік, протягом якого я поступово лишала вдома то одне, то інше, тренуючи свою довіру до світу", - розповіла Мішина.

Автор: instagram.com/misha.k.ua
  Акторка Ксенія Мішина розповіла, як подолала невроз і стала акторкою
Акторка Ксенія Мішина розповіла, як подолала невроз і стала акторкою

Вона зізналася, що психотерапія стала "справжнім знайомством із собою".

"Поступово я відкривала такі шари психіки, до яких раніше навіть боялася доторкнутися, і саме цей страх і блокував мене, мою свідомість і тіло. Це було боляче, але чесно та вірно. Це надихало. Я відповідала собі на такі запитання, від яких ішли мурахи по тілу. Я ридала, кричала, била подушки", - написала зірка.

Її панічні атаки минали. Психотерапевтка навчила її найголовнішому: треба вірити собі та йти за своїм бажанням, не зраджуючи "внутрішній навігатор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українську Кардаш'ян захейтили за надмірну худорлявість: "Якась непропорційна"

"Тоді я нарешті зізналася собі, що я хочу і навіть мушу стати акторкою. І з того моменту почався новий розділ", - додала вона.

Акторка й героїня першого сезону реаліті "Холостячка" 32-річна Ксенія Мішина розповіла, що студенткою потрапила до лікарні з психічними розладами. У 18 років артистка мала панічні атаки, апатію до життя і високий тиск.

Зараз ви читаєте новину «"Не могла ходити" - Мішина пригадала, як подолала невроз і стала акторкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі