пʼятниця, 15 березня 2024 14:49

"Не для всіх" - учасник "Холостячки" пояснив, чому Мішина досі не вийшла заміж
4

Ксенія Мішина
Фото: instagram.com/misha.k.ua
Ксенія Мішина
Андрій Рибак з дружиною Аліною
Андрій Рибак з дружиною Аліною

Учасник першого сезону шоу "Холостячка" Андрій Рибак сказав, що думає про акторку Ксенію Мішину, за серце якої боровся на проєкті.

Гуморист переконаний, що Мішина дуже складна у стосунках. Про це сказав в інтерв'ю Славі Дьоміну.

"Вона не для всіх. Мені здається, що не в найкращому сенсі. Вона багато в чому молодець, наприклад, у плані кар'єри. Але в плані стосунків із чоловіками і з людьми, я не поділяю її підходи", - висловився Рибак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як колишній Ксенії Мішиної зміг виїхати з України під час війни

Додав, що його дружина - Аліна - час від часу листується і зустрічається з акторкою. Сам же Рибак впевнений, що у Мішиної "є образа на чоловіків".

"Вона хоче комусь щось довести. Коли це в здоровому ключі, то це допомагає, а коли справа доходить до фанатизму... Якщо їй нормально, то ок. Але це може сильно вплинути на ставлення сторонніх людей до тебе. Я особисто взагалі не поділяю такий підхід до людей, як пропагує Мішина. Але загалом, коли ми з нею перетинаємося, можемо ха-ха-хі-хі", - підсумував Андрій.

На проєкті Рибак залицявся до Ксенія Мішиної, робив подарунки та навіть зізнався їй у коханні. Згодом з'ясувалося, що під час зйомок гуморист продовжував підтримувати зв'язок з теперішньою дружиною Аліною. Дізнавшись про це Мішина вигнала Андрія з шоу. Після цього Рибак відновив стосунки з Аліною, а 20 серпня пара відгуляла весілля.

Зараз ви читаєте новину «"Не для всіх" - учасник "Холостячки" пояснив, чому Мішина досі не вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі