середа, 05 лютого 2020 09:31

Наїлася млинців і влаштувала пологи вдома - Ешлі Грем уперше показала сина та розповіла подробиці

Одна з найпопулярніших моделей plus-size Ешлі Грем оприлюднила перші фото новонародженого сина.

Автор: Політека
  Ешлі Грем вперше показала сина та розповіла подробиці пологів вдома
Ешлі Грем вперше показала сина та розповіла подробиці пологів вдома

Деталі пологів вона довго тримала в секреті. Лише через два тижні після появи малюка вона наважилася відверто розповісти, як усе відбулося, пише 24 канал.

Молода матуся не поспішала оприлюднювати перші кадри з малюком. Проте таки наважилася представити громадськості свого сина. Разом із чоловіком фотографом Джастіном Ервіном вона записала подкаст "Досить велика угода", в якому розповіла історію народження сина та вперше назвала його ім'я.

Подружжя назвало сина Айзеком Менеліком Джованні Ервіном. Чоловік моделі запевнив, що обрав ім'я Айзек для свого майбутнього сина багато років тому. Друге ім'я, Менелік, означає "син мудрого" – так звали першого імператора Ефіопії, адже спільна поїздка закоханих до цієї країни на Різдво назавжди підкорила їхні серця. Ім'я Джованні нагадує про італійське коріння батька дитини.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Проте не менш захопливою є історія появи на світ первістка подружжя. Айзек Ервін народився в їхньому будинку в Брукліні на тиждень пізніше передбачуваного терміну. Перейми Ешлі Грем розпочалися о 5 годині ранку, проте модель зовсім не планувала відступати від свого звичного графіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна й гола: Ешлі Грем опублікувала нове фото в стилі ню

Разом із Джастіном Ервіном вона поснідала млинцями та навіть розпочала звичне ранкове заняття йогою. За кілька годин до їхнього дому приїхали акушерка і медсестра. Пологи тривали шість годин.

"Якби я народжувала в лікарні, боялася і хвилювалася б набагато сильніше. Але, зважаючи на те, що я була вдома, увімкнула комфортне тьмяне світло, могла з'їсти, що хотілося, побути в ліжку або басейні", – розповіла молода матуся.

32-річна американська модель плюс-сайз Ешлі Грем уперше стала мамою. Малюк з'явився на світ ще в суботу 18-го.

Під час вагітності Ешлі багато знімалася. Для Vogue, наприклад, вона позувала оголеною в обіймах свого чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Наїлася млинців і влаштувала пологи вдома - Ешлі Грем уперше показала сина та розповіла подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі