пʼятниця, 15 червня 2012 16:37

Наталя Водянова стала третьою найбагатшою моделлю світу

Наталя Водянова стала третьою найбагатшою моделлю світу
Її доходи з чотирьох мільйонів доларів на рік зросли до 8,6 мільйонів Фото: spletnik.ru

Популярна модель і благодійник Наталія Водянова увійшла в трійку найбагатших моделей світу. Її обігнали лише британка Кейт Мосс і уродженка Бразилії Жизель Бундхен.

Фінансовий журнал Forbes опублікував черговий рейтинг. На цей раз видання наводить список доходів найбагатших моделей світу. У трійку лідерів потрапила росіянка Наталя Водянова. Її доходи зі скромних чотирьох мільйонів доларів на рік зросли до 8,6 мільйонів. Злі язики стверджують, що подвоєння прибутку моделі пов'язано зовсім не з її контрактами з різними домами мод і парфумерії, а з романтичними стосунками Наталії з мільярдером Антуаном Арно, який є спадкоємцем модної імперії, що включає в себе багато світових брендів.

На другому місці списку найбагатших моделей опинилась британка Кейт Мосс, але її доходи, на відміну від доходів Водянової, впали: якщо раніше манекенниця заробляла 13,5 мільйонів доларів, то в цьому році ветеран модельного бізнесу має у своїй скарбничці "всього" 9,2 мільйона доларів.

Першу сходинку найбагатших моделей впевнено утримує бразилійка Жизель Бундхен. За даними Forbes, манекенниця за минулий рік поклала на рахунок 45 мільйонів доларів. Примітно, що основна стаття доходів Жизель зовсім не зйомки і контракти, а власний бізнес. Бундхен випускає під своїм ім'ям одяг, взуття та спідню білизну. Крім того, модель показала себе удачливою бізнесвумен, вкладаючи зароблені кошти у вигідні проекти та примножуючи свої капітали. До слова, завдяки всьому цьому Жизель стала першою в світі моделлю-мільярдеркою. А між тим Бундхен скоро зробить собі куди більш дорогий подарунок: вона вагітна другою дитиною.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Наталя Водянова не боїться роздягтися заради дітей

Замикають десятку найбагатших моделей Адріана Ліма з доходом в 7,7 мільйонів доларів, Даутцен Крез, чий дохід залишає 6,9 млн доларів. Алессандра Амбросіо заробила 6,6 мільйона доларів, дружина голлівудського актора Орландо Блума Міранда Керр — 4 мільйона доларів, Лара Стоун - 3,8 мільйона доларів, Керолін Мерфі - 3,5 мільйона і Кендіс Свейнпол - 3,1 мільйон доларів.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Водянова стала третьою найбагатшою моделлю світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі