вівторок, 07 вересня 2010 11:47

Наталія Водянова в розпал свого розлучення зніматиметься у фільмі

Наталія Водянова в розпал свого розлучення зніматиметься у фільмі

Відома російська супермодель Наталія Водянова вперше в житті стане головною героїнею знімального майданчика, відправившись до Женеви, де в жовтні 2010 року стартують зйомки фільму за романом бельгійського письменника Альбера Коена "Прекрасна пані", повідомляє у вівторок швейцарська газета Matin.

Кінодебют Водянової, яка вже багато років залишається в топ-листі провідних моделей світу, відбувся ще в 2001 році, коли "російська Попелюшка" зіграла в комедії "Агент Бабка" Френсіса Форда Копполи. Відтоді Водянова знялася ще в трьох стрічках, де їй діставалися невеликі або епізодичні ролі, і лише тепер моделі належить зіграти головну героїню фільму.

Партнером Водянової буде ірландський актор Джонатан Ріс-Майерс, відомий за кінокартинами "Оксамитова золота жила", "З Парижа з любов"ю" і серіалу "Тюдори". Для режисера Гленіо Бондера "Прекрасна пані" стане дебютною роботою. Зйомки розпочнуться 27 жовтня в Женеві і продовжаться в Італії, а потім кіногрупа переїде до Німеччини, уточнює газета.

Назва картини в оригіналі звучить як "Belle du Seigneur" - так називається сорт вишуканої чайної троянди. Дія роману розгортається в роки Другої світової війни в Женеві, де Солаль, високопоставлений чиновник в Лізі Націй (Ріс-Майерс), зав"язує роман із заміжньою жінкою Аріаною (Водянова).

До "послужного списку" 28-річної моделі вже увійшли ролі у фільмах "Рівняння" Френсіса Форда Копполи, "Пробка" Александра Котта і епопеї "Битва титанів", де Водянова зіграла Медузу Горгону.

Як писала раніше Gazeta.ua, розлучення Водянової та її чоловіка лорда Джастіна Портмана відбудеться в жовтні. Подейкують, що модель вже найняла адвоката для ведення шлюборозлучного процесу.

Між тим, Водянова ризикує залишитися без дітей, оскільки згідно із шлюбним контрактом з Джастіном Портманом у разі її зради чоловіку діти залишаться жити з лордом та його сім"єю.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Наталія Водянова в розпал свого розлучення зніматиметься у фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі