пʼятниця, 27 серпня 2010 13:16

Наталії Водяновій доведеться заплатити за дітей $10 млн

Наталії Водяновій доведеться заплатити за дітей $10 млн

Розмови про розлучення російської супермоделі Наталії Водянової та її чоловіка лорда Джастіна Портмана з'явилися ще в лютому. Вони наполегливо їх спростовували, але після цього вийшли в світ разом всього один раз в рамках добродійного аукціону.

Останнім часом все частіше Наталія з'являється на світських заходах одна і все більше часу проводить в Москві. Подруги моделі розповіли, що причина - нове кохання, яке, власне, і поставило крапку в її десятирічному шлюбі з Портманом. Вони стверджують, що родичі зірки всі знають, але не мають права говорити про це в пресі, оскільки Наташа може залишитися без дітей: "Річ у тому, що за шлюбним контрактом з Джастіном Портманом у разі її зради чоловікові діти залишаться жити з лордом і його сім'єю".

"Наскільки мені відомо, розлучення Водянової та Портмана відбудеться в жовтні, - розповіла "Комсомольській правді" британська журналістка Нікі Сікс. - Тільки от, щоб отримати свободу і дітей, Наталії доведеться заплатити 10 мільйонів доларів відступних Джастіну Портману, щоб він не розголосив факт її зради".

Місяць тому говорили, що Наташа вже найняла адвоката для ведення шлюборозлучного процесу, який повинен завершитися в жовтні. Їй у всьому допомагає новий коханий - відомий в Росії продюсер.

А нещодавно відомий російський телеведучий Андрій Малахов в редакторській колонці свого журналу повідомив, що цей самий продюсер Андрій в десятих числах жовтня запросив Малахова на весілля, попросивши відкласти на цей день всі справи.

Зараз ви читаєте новину «Наталії Водяновій доведеться заплатити за дітей $10 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі