вівторок, 25 вересня 2012 09:34

Настя Приходько по-своєму довела, що у Віталія Козловського проблеми з головою

Давно Настя Приходько не скандалила зі своїми зірковими колегами. Зараз її жертвою став український співак Віталій Козловський. Зі словами "у нього трабли з головою", Приходько опублікувала пару пікантних фотографій Віталія.

Мабуть Віталій Козловський чимось образив Анастасію Приходько. Українська співачка написала на своїй сторінці в соціальній мережі невтішне повідомлення на адресу колеги і додала пару пікантних фотографій співака: "І ця людина по імені Віталій Козловський, говорить що у мене "трабли з головою". А по фото, мені здається, що у нього".

Деякі читачі мікроблогу Приходько розкритикували співачку за її вчинок, на що у неї теж було що відповісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я і секс - це речі несумісні" — Настя Приходько

"Ось, друзі мої, правда, чому всі вважають, що мене можна ображати, а потім говорити що я у всьому винна? Так смішно, - скаржиться українська зірка. - Чому ім'я Настя у всіх викликає стільки емоцій? Наприклад, Анастасія Волочкова - прекрасна балерина, красива жінка і всі її чіпають. Хоча вона нікого не ображає! Ну, зробила знімки, ваше яке діло? Я можу сказати, а в підсумку? Не дарма Анастасія Великомучениця!".

Віталій Козловський поки що ніяк не відреагував на випад Анастасії Приходько.

Анастасія Приходько зізналася, що багато істинно жіночих якостей їй зовсім не властиві. Так, вона не вміє кокетувати з чоловіками, носити сукні та еротичну білизну. Коли Настя бачить пікантні сцени в кіно, її це веселить, а від споглядання чоловічих сідниць - і зовсім починає сміятися.

Зараз ви читаєте новину «Настя Приходько по-своєму довела, що у Віталія Козловського проблеми з головою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі