неділя, 07 червня 2020 13:34

Настя Каменських засвітила груди, розповідаючи про щастя

Популярна українська співачка Настя Каменських потішила фанів доволі відвертим фото.

Зірка опублікувала Instagram емоційний пост про те, що наповнює її радістю і підтримує у важкі хвилини, який супроводила ефектним кадром. На знімку усміхнена Настя позує в топі зі сміливим вирізом, демонструючи свої принади.

Автор: instagram.com/kamenskux
  Настя Каменських потішила фанів доволі відвертим фото
Настя Каменських потішила фанів доволі відвертим фото

"Емоції щастя - це те, що завжди наповнює нас зсередини. І кожна людина створює їх для себе сама. Моменти з коханими і близькими людьми завжди наповнюють мене найпрекраснішими почуттями. Давайте жити так, щоб хотілося згадувати кожен свій день! А які ваші улюблені спогади?", - зазначила Каменських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських показала миле домашнє фото

Шанувальники зірки оцінили не тільки білозубу посмішку красуні, але і її глибоке декольте.

"Ти просто вау", "Я вже зрозумів, куди всі дивляться", "Так, щось я задивився", "Емоції, що не передаються. Заряджене фото", "Просто вибух мозку", - пишуть у коментарях.

Наприкінці травня зіркове подружжя співачка Настя Каменських та продюсер Потап святкували першу річницю шлюбу. На честь цього репер поділився в Instagram архівним фото того дня з лаконічним, але зворушливою підписом.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських засвітила груди, розповідаючи про щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі