середа, 13 жовтня 2010 14:11

Наркоманці Ліндсі Лохан обмежили доступ до Інтернету

Наркоманці Ліндсі Лохан обмежили доступ до Інтернету

Співробітники реабілітаційної клініки, в якій Ліндсі Лохан проходить зараз лікування від наркотичної залежності та алкоголізму, скоротили телефонне та інтернет-спілкування актриси.

Мобільний скандалістці видають всього на дві години в день для зв'язку з рідними і близькими. Судячи з усього, в клініці голлівудська зірка лікується ще і від інтернет-залежності.

"Раніше Ліндсі, відчуваючи себе самотньою, постійно розсилала б повідомлення в Інтернеті і обов'язково спілкувалася б в Twitter", - розповів один з лікарів дівчини.

На думку медиків, це заважає їхній пацієнтці концентруватися на собі, своїх проблемах.

Деякі учені стверджують, що, користуючись соціальними мережами, людина випадає з дійсності, йде у віртуальний світ. Це спроба втекти від бесіди один на один, але в той же час отримувати зворотний зв'язок цілодобово, пише Daily Mail.

Ліндсі, яка любила "потріщати" з друзями на своїй сторіночці в Twitter, тепер отримує засіб зв'язку із зовнішнім світом всього на дві години на добу. Останній запис в мікроблозі актриси датується 26 вересня. Ніякими новинами з клініки, куди Ліндсі помістили минулого місяця, актриса не ділилася.

Наступне слухання в суді, на якому зобов'язана буде з'явитися голлівудська актриса, відбудеться 22 жовтня. Нагадаємо, що Лохан, яка достроково вийшла з в'язниці, знову не встояла перед спокусою: тести показали в її крові сліди наркотичних препаратів. Тепер суд вирішує, що робити з неслухняною Ліндсі, яка ніяк не хоче виправлятися.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Наркоманці Ліндсі Лохан обмежили доступ до Інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі