середа, 26 серпня 2020 16:38

Наречена Остапчука розповіла, як ведучий їй робив пропозицію руки і серця

Наречена Остапчука розповіла, як ведучий їй робив пропозицію руки і серця
Кохана шоумена зізналася, що навіть не здогадувалася про освідчення. Фото: instagram.com/kristygor

Наречена ведучого 35-річного Володимира Остапчука — 33-річна Христина Горняк — показала відео, на якому ведучий робить їй пропозицію руки і серця. Юристка опублікувала романтичне відео у своєму Instagram.

"Ідеальніше й романтичніше я не могла уявити", — підписала відео Горняк.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

⠀ Идеальнее и романтичнее я себе и не могла представить! ⠀ Наш день❤️ 19.08.20! ⠀ Кто-то писал, что я была готова, мол камеры и так далее, но на самом деле, все были такими конспираторами, что я ничего и не поняла!даже моя мама...! ⠀ Тем более, что Вова весь день специально меня #подбешивал, чтобы, так сказать, убрать романтический настрой....! ⠀ И тут...... ДААААА!! Хочу, чтоб вся жизнь была такой же красивой как этот день и это видео! ⠀ Благодарим за видео @_ignis_sanat_

Публикация от kristygor (@kristygor)

Кохана шоумена зізналася, що навіть не здогадувалася про освідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексдружина Остапчука інтенсивно оновлює гардероб

"Хтось писав, що я була готова, мовляв, камери і так далі. Але насправді всі були такими конспіраторами, що я нічого і не зрозуміла. Навіть моя мама", — написала наречена ведучого у своєму Instagram.

19 серпня на честь святкування 1-ї річниці знайомства шоумен Володимир Остапчук зробив пропозицію руки й серця коханій. Про визначну подію повідомив підписникам у своєму Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Наречена Остапчука розповіла, як ведучий їй робив пропозицію руки і серця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі