вівторок, 12 липня 2022 15:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Нам пощастило двічі – Тарабарова показала "сюрпризи" від загарбників

Виконавиця Світлана Тарабарова поділилася, як її сім'ї двічі пощастило на початку російської агресії. Родина зірки виїхала з Дмитрівки Бучанського району Київської області за день до захоплення росіянами.

Автор: instagram.com/tarabarova
  Виконавиця Світлана Тарабарова поділилася, як її сім'ї двічі пощастило на початку російської агресії
Виконавиця Світлана Тарабарова поділилася, як її сім'ї двічі пощастило на початку російської агресії

Будинок Тарабарової дивом уцілів. Також співачка показала знайдені "сюрпризи" від загарбників – уламки міни. Про це розповіла в програмі "Ранок з Україною".

За її словами, в місті 66 будинків зі 100 зруйновані.

"Нам пощастило. У нас одноповерховий будинок, і якось не прилетіло. А поруч будинку – прилетіло в дах і зруйновано перший поверх. Тобто багато. Ти гуляєш по містечку – і ти бачиш зруйноване містечко майже наполовину. Два дитячі майданчики розбиті. Ось ці уламки ми зібрали у дворі. Це уламки від міни, яка розривається", – розповіла Тарабарова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усім героями бути не можна" – Харчишин прокоментував зникнення Винника з медіапростору

Уламки від снаряда сім'я артистки зберігатиме – як нагадування нащадкам, що росіянам не можна довіряти та їх не можна пробачати.

Автор: скріншот з програми "Ранок з Україною"
  Уламки від снаряду сім'я артистки зберігатиме – як нагадування нащадкам, що росіянам не можна довіряти та їх не можна пробачати
Уламки від снаряду сім'я артистки зберігатиме – як нагадування нащадкам, що росіянам не можна довіряти та їх не можна пробачати

"Ми тікали 25 лютого вранці. 26 вони (окупанти. – Gazeta.ua) вже були в нашому селі. Дмитрівка 11 днів була під окупацією", – додала зірка.

Зауважила, що її родина їхала у невідомість. Спочатку вирушили до Чернівців, але в результаті потрапили до Івано-Франківська. Там Тарабарова з чоловіком і дітьми оселилася у квартирі знайомого знайомих, який просто залишив їм житло.

Тарабарова презентувала пісню "Бо ти моя Азовсталь", яку записала в дуеті з Максом Пташником. Пісня про те, що зараз відчуває кожен українець, народилася у Львові за 1017 км від Маріуполя, який палає, де Макс уперше наспівав її під гітару на диктофон і відправив Світлані. Співачка на той час готувалася виконати гімн України перед матчем збірної України в Хорватії ще за 1 тис. км від Львова.

Зараз ви читаєте новину «Нам пощастило двічі – Тарабарова показала "сюрпризи" від загарбників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі