понеділок, 06 листопада 2017 17:13

Найпопулярніший німецький таблоїд назвав співачку Lama "гарячою штучкою"

Найпопулярніший німецький таблоїд назвав співачку Lama "гарячою штучкою"
Фото: прес-служба

В свій 41 рік Наталя Дзеньків виглядає значно молодше свого віку. Через це зовсім нещодавно на паспортному контролі в турецькому аеропорту з Наталею відбувся смішний і неочікуваний випадок, який набув широкого розголосу у світових ЗМІ - у працівників паспортного контролю виникли сумніви щодо відповідності віку за паспортом і зовнішнім виглядом українки. Завдяки резонансу цю новину обговорювали читачі багатьох країн, а деякі з них навіть стверджували, що Lama виглядає так молодо саме завдяки пластичній хірургії.

Редакція найпопулярнішого німецького видання Bild спробувала з'ясувати у співачки Lama чи справді жінка може так виглядати в 41 рік:

"Наталя Дзеньків, фронтвумен українского гуртуLama – це ще та "гаряча штучка", це важко усвідоміти але за віком їй більше 40-ка років. Чи купалася Наталя в чарівному фонтані юності чи може це просто батьківські гени, а, можливо, й ще одна справді витончена робота пластичного хірурга?", - йдеться у журналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачку Ламу затримали в Туреччині

"Відверто кажучи, мене трохи дратують всі ці згадки про пластичних хірургів, я ніколи не зверталася до них і не збираюся! Для того, щоб переконати найбільших песимістів, я готова взяти участь у телешоу, де пластичний хірург огляне мене і зробить висновки про втручання", – каже Lama.

Співачка розповіла, в чому її секрет.

"Важко сказати, можливо, і справді батьківські гени, а можливо й те, що зараз зі мною поруч чоловік який робить мене щасливою. Він на 15 років молодший за мене, але, будемо відвертими, це тільки покращує наші стосунки і сексуальні також. Ми насолоджуємося перебуванням один з одним кожен день і кожну ніч. Для мене надзвичайно важливо відчувати, що чоловік, з яким я займаюся коханням, любить мене. Тому це саме той випадок", - говорить зірка.

"Є ще важливі речі, які стосуються раціону харчування. Надзвичайно важливо пити багато води, вранці дві склянки з лимоном – так вже багато років починається мій день. Має бути присутня велика кількість фруктів в раціоні. Я дуже люблю хорошу каву, але не більше однієї філіжанки в день, цукор заміняю медом. В мене повна відмова від фастфуду. Не дивлячись на те, що я рок-зірка і мала б жити за принципами "Секс&наркотики&рок-н-рол", я кажу "Так!" сексу і рок-н-ролу, і повністю відмовляюся від наркотиків і паління. Ще одна надзвичайно важлива річ – ви маєте займатися в житті тим, що справді приносить вам задоволення", - порадила фронтвумен гурту Lama.

44-річна відома американська актриса Алісса Мілано, яка зіграла одну з головних ролей у знаменитому телесеріалі "Всі жінки відьми" зробила репост новини із американського таблоїду Rare America та на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook поділилася з прихильниками своїм враженням від прочитаного про красу української співачки:

"Я теж не проти мати таку проблему в аеропорту #foreveryoung".

Зараз ви читаєте новину «Найпопулярніший німецький таблоїд назвав співачку Lama "гарячою штучкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі