середа, 19 вересня 2018 18:55

Найбільша модель планети засвітила принади у відвертій білизні
8

Тесс Голлідей
Тесс Голлідей
Тесс Голлідей
Тесс Голлідей
Тесс Голлідей

33-річна Тесс Холлідей є затятим борцем із загальноприйнятими стандартами краси. Зірка відкрито закликає жінок по всьому світу приймати і любити свої недоліки, а також регулярно публікує в мережі досить відверті знімки.

Днями вона знову здивувала інтернет-користувачів, виклавши в Instagram чергове фото, на якому позує перед дзеркалом у спідній білизні. У пості до нього Тесс написала:

"@lizzobeeating сказала підписати мені це фото так: "Чорт, а я чудово виглядаю!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожча модель вийшла в світ без бюстгальтера

Більшість фолловерів найбільшої моделі в світі її підтримали і почали захоплюватися її красою і сміливістю:

"Приголомшлива дівчина! Опублікувати цей знімок було чудовою ідеєю".

Але були серед фоловерів і ті, хто вважав за знімок, м'яко кажучи, невдалим і надмірно відвертим. А деякі з них і зовсім почали радити Тесс терміново сісти на дієту.

Модель plus-size неодноразово заявляла, що комфортно себе почуває в своєму тілі і не має наміру катувати себе дієтами. Своєю головною місією Тесс вважає боротьбу з усталеними в модельному бізнесі стандартами краси.

"Ми всі зараз так схиблені на мільйонах дієт, нас вчать, що ми повинні бути ось саме такої форми, повинні важити стільки-то кілограм. Відкриваючи журнал, ти бачиш однакові фігури, колір волосся і засмагу. Нам не залишають вибору! Я вважаю, що ще багато чого потрібно поміняти в модній індустрії ", - говорила Тесс в одній з недавніх бесід з журналістами.

Нещодавно Тесс знялася для журналу Cosmopolitan. Її поява на обкладинці стала справжньою сенсацією, адже глянець вкрай рідко робить своїми головними героїнями представниць категорії plus-size.

"Я без перебільшення дівчина Cosmo! Не можу повірити, що говорю це! Спасибі британському журналу Cosmopolitan за цю неймовірну можливість. Якби я побачила таке тіло, як у мене, в цьому журналі, коли була юною, це змінило б моє життя", - поділилася Тесс своїми враженнями від співпраці з виданням.

Зараз ви читаєте новину «Найбільша модель планети засвітила принади у відвертій білизні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі