вівторок, 09 липня 2013 18:26

Надія Мейхер не довіряє лікарям

Надія Мейхер не довіряє лікарям
Надія Мейхер Фото: showbiz.delfi.ua

Співачка Надія Мейхер не хоче звертатися до лікарів. Навіть дітей не часто водить у лікарні.

Більше десяти років тому Мейхер професійно займалася танцями. Однак їй довелося припинити ці заннятя у зв'язку із травмою, котра і досі турбує Надію. Про це Мейхер розповіла в ефірі телеканалу "1+1".

"Таке все давнє. Це ще зі студентських років. Я колись танцювала професійно. Як у багатьох танцюристів, - протрузія називається. Але вона не в активному своєму стані. Тобто йде все на поправку", - зазначила співачка.

Протрузія — це невелика міжхребцева грижа, яка не дозволяє Мейхер довго сидіти чи стояти. І попри біль, який на щастя вже не часто турбує співачку, вона відмовляється звертатися до лікарів.

"У нас медицина дуже неоднозначна. Зараз можуть призначити не те. Дати діагноз не зовсім такий, який насправді існує. Або коли немає нічого страшного, а приписують багато чого", - підкреслила вона.

За словами Мейхер, вона власними силами намагається зберегти здоров'я своє та родини.

"Ми намагаємося вести дуже здоровий спосіб життя: загартовуємось, дихаємо свіжим повітрям. Дуже важливо поїти дитину рідиною", - зазначила Мейхер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Мейхер не проти мати третю дитину

Артистка зізналась, що навіть при застуді не поспішає викликати лікарів до дітей.

"Застуда не передбачає якнайшвидше застосування якихось таблеток для дитини і виклику лікаря. Якщо я і викликаю для своїх дітей лікаря, то це буває вкрай рідко. Мої діти дуже рідко хворіють", - поділилася співачка.

Надія зауважила, що тримати себе у чудовій формі допомагає стан твого внутрішнього світу.

"Якщо ти приводиш в порядок не лише своє тіло, але і свій дух. І взагалі свій психологічний стан. Ти намагаєшся якось за собою стежити. Ще раз повторюся - шанобливо ставитися до себе, тоді не буде жодних проблем", - підкреслила Мейхер.

Зараз ви читаєте новину «Надія Мейхер не довіряє лікарям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі