четвер, 07 серпня 2014 17:55

"На війні - як на війні" - Настя Приходько про заборону російських артистів в Україні

Автор: solarvip.info
 

Співачка Анастасія Приходько згодна з пропозицією Міністерства внутрішніх справ не впускати до України російських діячів культури, які виступили за розкол України.

"Я не проти. Чого ми повинні стелити їм червоні килимки, бути поблажливими, з розумінням до них відноситися. Вони ображають наших людей, налаштовують усіх, кого тільки можна. Ні, на війні, як на війні. Ми скільки вели переговори, показати реально, що відбувається. А вони не можуть зрозуміти. Тепер хай самі себе годують", - прокоментувала Анастасія Приходько.

На її думку, аби усі зрозуміли, що відбувається, знадобляться декілька десятків років. Росіяни мають відкрити очі, вибачитись за образи і провокації, змінити керівництво Кремля.

"Зараз на мою адресу шлють купу всіляких погроз. Мені до лампочки то все, їх не боюся. Стидно вмерти рабом, а вмерти за свою Україну зовсім не стидно. Вибрала для себе позицію і буду зі своєю країною до кінця, щоб не сталося. Деякі просили бути обережною у висловлюваннях. Типу зайняти нейтральну позицію. Але на двох стільцях не всидиш, - додає співачка. - Дуже шкода, що в Росії люди не мають право голосу. Бояться щось сказати. От Макаревич, Ахеджакова висловили свою думку, а їх прізвища відразу розміщають у туалетах Московського київського вокзалу. А я не можу змовчати, коли ображають мій народ, мене і називають укропами і хунтою".

Нагадаємо, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що готують список із близько 500 російських артистів, яким заборонять в'їзд в Україну.

"Це російські діячі, які схвалили анексію Криму й розділ України. І я вважаю правильним не давати їм заробляти грошей на концертах і виступах в Україні - нехай їдуть виступати у Крим перед чайками на порожніх пляжах", - відказав чиновник.

Зараз ви читаєте новину «"На війні - як на війні" - Настя Приходько про заборону російських артистів в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі