вівторок, 24 квітня 2012 16:00

"На українських каналах пропонують працювати за гарячий чай" - Нагієв
5

Фото: Фото: Wise Vision

Російський актор Дмитро Нагієв знявся у новому українському фільмі "Полярний рейс". Грає розлученого лікаря, який не проти позалицятися до молодої колеги. Романтичну комедію планують закінчити до Нового, 2013-го року. Останній епізод картини 19 квітня 2012 року за участю Дмитра Нагієва знімали у павільйоні "Київтелефільм" у Бортничах.

На знімальний майданчик актор прибув з аеропорту, втомлений і голодний. Асистентка принесла йому на пластиковій тарілці котлету по-київські та картоплю. Журналістів запросили у невеличку гримерку. Дмитро сидить у кріслі поклавши ногу на ногу. Вдягнений у сині джинси та чорний піджак, чорних окулярах Ray Ban.

Дмитро, розкажіть про зйомки фільму "Полярний рейс". Чи траплялись під час роботи якісь казусні моменти?

- Було дуже складно виконати танго закоханих з нещасною Юлією Снігір. Раніше мені не доводилось серйозно танцювати. Я танцюю погано, а Снігір заледве ходить. Коли приїхали постановники танців і ми це побачили - жах. Два артиста, які насилу рухаються, намагалися зробити красиве танго. Танцювали у дві зміни. Я у черевиках втомився, а вона ще й на підборах. Не знаю, що з цього вийшло, але сподіваюсь на екрані це виглядатиме ефектно і красиво.

Як часто Ви переглядаєте епізоди фільмів за Вашою участі?

- Не дивився жодного фільму за своєї участі. Я - поганий глядач своєї творчості та своєї зовнішності. Мені багато чого не подобається.

У якому фільмі Ви хотіли б зіграти?

- Нещодавно мені запропонували зіграти роль російського письменника - Леоніда Андреєва. Ця роль — моя мрія ще з армії. Але ми не зійшлися в строках. Ось ніяк і все. Мені було дуже прикро.

Були випадки, коли Ви відмовлялись від ролі у фільмі?

- Набридли фільми про війну. Відкриваю сценарій, а там знову війна. Ніде не говориться про духовність та патріотизм більше, ніж у нас. Як можна ростити покоління красивих людей на сірості? Так, свою історію обов'язково треба знати, але не можна показувати тільки сірість.

Чому погодилися на участь у реаліті-шоу "Мама в законі"? Пам'ятаємо, після "Вікон" Ви говорили, що ніяких ток-шоу. Коли прийшли на "Інтер" ("Всі свої", - ред.), казали, що погодилися, тому що там реальні історії і Ви допомагаєте людям. Чому тут?

- Коли мені показали цифри гонорару, подумав, що продюсер суне свій номер телефону. Крім грошей, це ще ті люди, які робили "Вікна". Скучили один за одним.

На українські канали, після шоу "Всі свої" на телеканалі "Інтер", Вас запрошують?

- На українських каналах був момент розподілу грошей. І в той момент ми всі сюди приїхали. Зараз вони тут закінчилися. У мене запитують скільки я хочу. Я навіть упав у ціні. Але на українських каналах пропонують роботу за гарячий чай.

Від чого залежить Ваш гонорар?

- Від інтересу до проекту, команди і каналу. Але загалом ми намагаємося тримати якусь свою фішку. Артисти ж не ломлять ціни, у них є встановлені суми гонорару. Мій гонорар - це кілька тисяч доларів за знімальний день, я його як брав, так і беру. Від країни не залежить.

Якщо забути про шоу-бізнес, у якій іншій сфері Ви себе бачите?

- Я ні чорта не вмію. Я хороший актор і хороший коханець. У дитинстві ще був професійним спортсменом. У мене це добре виходило. Коли я йшов зі спорту, мою маму просили, щоб я не кидав. Напевно, я б непогану кар'єру зробив. Проте мені дуже подобається такий рід діяльності: я прокидаюсь, навпроти мого вікна великий басейн. У хвіртку дзвонить листоноша. Він дає у руки лист і каже: "Дмитро, Ваш конверт і дивіденди". А я кажу: "Могли б завтра принести відразу два. Чого Ви щодня сюди ходите?". Далі я щільно їм, трішки дрімаю біля басейну. Потім бігаю уздовж океану. І приблизно ось так все по колу.

Не думаєте, що так жити Вам стане нудно? Пробували трохи так пожити?

- Мені всі кажуть: "Ти що, ідіот? Ну поспав, ну побігав!". У мене була можливість так недовго пожити. Цього літа я знімався у Франції і бігав по Булонському лісі. Якось бігав набережною Ніцци. Подобалося все, але, як кажуть, добре бути одному, коли на завтра є кому розповісти, як тобі вчора було добре.

Маєте якусь нематеріальну мрію?

- Кохати одну жінку. (Актор кокетливо поглядає на журналістку) Все на Ваші ноги дивлюсь. Я сьогодні ночую один. Можливо, Ви мені щось розкажете чи заспіваєте на ніч?

 

Імя, призвіще: Дмитро Нагієв.

Народився: 4 квітня у 1967 році у Санкт-Петербурзі (Росія).

Освіта: закінчив Ленінградський державний інститут театру, музики і кінематографії.

Сімейний стан: розлучений, був одружений на російській актрисі Алісі Шер. Має 22-річного сина Кирила.

Найбільш відомі роботи в кіно: комедійний серіал "Обережно, Задов! або пригоди прапорщика" у якому зіграв прапорщика Задова, "Каменська", "Чистилище", комедія "Лопухи" і серіал "Катя: Військова історія".

Найбільш популярне ток-шоу: "Вікна" у якому герої програми часто билися і матюкалися, "Мама в законі", "Дві зірки", "Всі свої".

Зараз ви читаєте новину «"На українських каналах пропонують працювати за гарячий чай" - Нагієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі