понеділок, 31 березня 2014 15:46

Чоловік Ірени Карпи покинув її саму з дітьми у Києві

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Чоловік Ірени Карпи не зміг пройти випробування революцією і залишив дружину з дітьми у Києві, а сам поїхав за кордон. Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"В принципі з активними жінками не легко вживатися, коли відбуваються такі дії. Україна не найкомфортніше місце для життя, якщо ти не українець. Наразі ми не розлучилися і вся ця ситуація у родині нагадала мені ситуацію України у контексті світу: у тебе багато друзів, родичів закордоном і всі пишуть: триматися, але ніхто не пише: привези нам дітей, будемо про них піклуватися. Єдині люди, які запропонували, це ті які були тут, в Києві і десь в інших містах, які в такій самій ситуації, як ми. Мені ця вся майданівська ситуація допомогла переосмислити хто є хто, і діти залишаються українцями і неодноразово були на Майдані, і я в міру можливого намагалася пояснити, що відбувається і тепер бабай нічний не проходить, у  нас йдуть моторошні казки "тітушки" і "дядя кака з Межигір'я", хоча останнім часом змістились у нас акценти на Путіна, у мене дуже політично свідомі діти",- говорить Ірена Карпа.

Чоловік Ірени Карпи поїхав з України через те, що за його словами, він не міг тут спокійно працювати.

"Він сказав, що йому потрібно працювати, знаходитися у спокійному середовищі, що йому потрібно сконцентруватися краще, така офіційна версія. Я не можу звичайно сказати, що в захваті від цього, але і теж падати комусь в ноги не збираюсь, я стандартна українська сильна жінка, і полки в бій поведу. І принижуватися ні перед ким не збираюся", - сказала Ірена Карпа.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Ірени Карпи покинув її саму з дітьми у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі