пʼятниця, 23 липня 2021 19:35

Морозюк з подругою в крихітному бікіні та кохана Богдана в спідньому - що публікують зірки
10

Зірки часто приголомшують сміливими фотосесіями, на яких позують в надвідвертих образах. Діляться пікантними знімками в Instagram.

Акторка й героїня романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина влаштувала фотосет на тлі моря. Для цього обрала біле вбрання, яке вдало підкреслило засмагле тіло. Зірка позувала в брючному костюмі та топі. Образ доповнила довгими сережками.

А співачка й героїня нового сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч вразила підписників спекотним знімком. Зірка постала в чорному злитому купальнику. Пляжний образ доповнила яскравим макіяжем.

Колишня дружина ексдинамівця Миколи Морозюка Ірина еротично позувала разом з подругою. Жінки постали в крихітному бікіні.

Учасниця гурту "ВІА Гра" Ксенія Попова захопила мережу сексуальною фотосесію, хизуючись пишними сідницями та спокусливою фігурою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Як желе" - дружина "холостяка" показала фігуру після пологів

Учасниця 10-го сезону "Холостяка" Христина звабливо вигиналася в білій спідній білизні. Вона продемонструвала підтягнуте тіло.

Gazeta.ua підготувала найспекотніші фото, які публікували зірки цього тижня.

Акторка й героїня романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина влаштувала фотосет на тлі моря
Фото: instagram.com/misha.k.ua
Колишня дружина ексдинамівця Миколи Морозюка Ірина еротично позувала разом з подругою
Американська модель та мільярдерка Кайлі Дженнер приголомшує фанів сміливими знімками
Учасниця гурту "ВІА Гра" Ксенія Попова захопила мережу сексуальною фотосесію
Співачка й героїня нового сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч вразила підписників спекотним знімком

Модель, володарка титулу "Міс Україна Всесвіт-2011" 33-річна Олеся Стефанко, продемонструвала розкішну фігуру під час відпочинку в Хорватії. На спокусливих світлинах модель позує на яхті в бузковому бікіні з мінімумом макіяжу та в сонцезахисних окулярах. Американська реаліті-діва й модель 40-річна Кім Кардаш'ян запостила світлину з відпочинку на природі. На фото вона постала в роздільному купальнику бірюзового кольору й бейсболці.

Зараз ви читаєте новину «Морозюк з подругою в крихітному бікіні та кохана Богдана в спідньому - що публікують зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі