вівторок, 30 вересня 2008 08:45

Молода мама Джесіка Альба показала своє ідеальне тіло в купальнику (ФОТО)

 
У Голлівуді в декретній відпустці засиджуватися не прийнято, тому відомі актриси і співачки, ледве ставши мамами, поспішають повернути собі минулу фігуру. Виходить це далеко не у всіх. Так, Брітні Спірс зуміла скинути зайву вагу тільки через декілька років після других пологів. Джесіці Альбі пощастило більше. Зараз, коли її дочці Анор Мері немає і чотирьох місяців, актриса чудово виглядає.

Днями разом з чоловіком і дитиною Джесіка відпочивала на мексиканському курорті Лос Кабос. Там папараці і вдалося зняти молоду маму в купальнику. Подивившись на знімки, можна з упевненістю сказати: Джесіка Альба зуміла повернути минулу стрункість.

Секрет її схуднення простий. Актриса почала займатися спортом вже через два-три тижні після пологів.

"Ми знову почали тренуватися в кінці червня, - розповіла особистий тренер Альби Рамона Браганза. - Вона займалася п"ять-шість днів на тиждень, по годині щодня. Тепер вона практично повернула собі колишнє тіло", повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Молода мама Джесіка Альба показала своє ідеальне тіло в купальнику (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі