вівторок, 09 лютого 2016 11:18

Моделі Victoria's Secret приміряли образи відомих героїв коміксів
5

Адріана Ліма в образі Жінки-Халк
Фото: Garage
Карли Клосс в образе Черной Вдовы
Кендіс Свейнпол в образі Жінки-Павука
Куба Торнадо в образі Тора
Лексі Болінг в образі Капітана Марвела

Моделі Victoria's Secret прикрасять собою обкладинки журналу Garage. Адріана Ліма, Кендіс Свейнпол, Карлі Клосс, Куба Торнадо і Лексі Болінг постають на них в образах відомих героїв коміксів, створених компанією Marvel. C обкладинок дивляться: Чорна вдова (Black Widow), Жінка-Павук (Spider-Gwen), Тор (Thor), Жінка-Халк (She-Hulk) і Капітан Марвел (Captain Marvel).

Журнал Garage і Marvel об'єднали сили, щоб продемонструвати в спільному творенні вражаючий потенціал і силу сучасних жінок.

"Це дуже важливо, щоб у молодих дівчат були сильні і гідні зразки для наслідування - ось про що цей проект. Рольові моделі можуть проявлятися в різних формах - у вигляді вигаданих персонажів, успішних підприємців або сильних спортсменок", - прокоментувала зйомку Карлі Клосс.

У десятому випуску Garage зроблений акцент на відкритість і демократію в світі сучасного мистецтва. Продаж цих номерів стартує разом з Тижнем моди в Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Моделі Victoria's Secret приміряли образи відомих героїв коміксів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі