понеділок, 20 липня 2009 16:53

Міша Бартон потрапила до божевільні Брітні Спірс

Міша Бартон потрапила до божевільні Брітні Спірс

Випробування славою, як відомо, - заняття не для людей зі слабкими нервами. Жертвами божевільної популярності свого часу ставали багато дівчат, починаючи з Мерілін Монро і закінчуючи Брітні Спірс і Ліндсі Лохан. На жаль, в цих лавах зараз поповнення. Відома актриса Міша Бартон примусово відправлена на лікування в психіатричну клініку.

Минулого тижня Мишу довелося в екстреному порядку госпіталізувати в каліфорнійську Welfare and Institutions Code. За іронією долі саме тут проходила примусове лікування Брітні Спірс на початку минулого року. Причому Бартон довелося відправити до лікарні напередодні прем"єри її нового фільму і в примусовому порядку - такі заходи, як правило, застосовуються до тих, хто представляє небезпеку для себе і оточуючих.

За словами друзів актриси, в даний момент Міша не в змозі впоратись з особистими проблемами самостійно. "Я не упевнений також, що їй вдалося позбавитися від згубних пристрастей, які вже одного разу ледь не довели її до біди", - цитує джерело з оточення 23-річної Бартон журнал People.

Медики не коментують стан пацієнтки, лише стверджують, що їй доведеться побути якийсь час під спостереженням і пройти курс реабілітації.

Міша Бартон, зірка телесеріалу "Самотні серця", в останні декілька років завоювала славу запеклої скандалістки. У грудні 2007 року актриса була затримана поліцією за керування автомобілем в стані алкогольного і наркотичного сп"яніння. А в квітні 2008 року вона була засуджена судом до трирічного випробувального терміну. Прихильники актриси не раз помічали кардинальні трансформації її фігури - дівчина то повнішала, то різко скидала вагу, доводячи себе виснажливими дієтами до плачевного стану, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Міша Бартон потрапила до божевільні Брітні Спірс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі