пʼятниця, 15 червня 2012 15:08

Миколі Валуєву запропонували вести "Дом-2"

Миколі Валуєву запропонували вести "Дом-2"
Боксер розгнівався Фото: ИТАР-ТАСС

Депутат Микола Валуєв, в нещодавньому минулому боксер, отримав привабливу пропозицію стати ведучим скандального реаліті-шоу "Дом-2". Проте спортсмен різко відкинув таку можливість, чим накликав на себе гнів ведучої цього проекту Ксенії Бородіної.

Нещодавно світські хронікери буквально розтрубили, що боксеру і депутату Миколі Валуєву було запропоновано стати ведучим скандально відомого телепроекту "Дом-2". Можна тільки уявити, як підскочив би рейтинг передачі після того, як глядачі побачили б Миколу, який вислуховує або дає поради бідним панночкам, які в черговий раз посварилися зі своїми молодими людьми, або Валуєва, який намагається припинити бійку між розпаленими учасниками.

Повідомлялося, що у своєму мікроблозі спортсмен сам повідомив про цю заманливу пропозицію: "Пропонують вести Дом-2. Багато чув про передачу, але ні разу не дивився. Треба подивитися і подумати". Однак StarHit, уважно прочитавши блог Валуєва, так і не знайшов цього запису, а сам Микола пізніше написав, що ця інформація є помилковою. Та й взагалі, він би ніколи не погодився стати ведучим подібної програми. "З презирством б подивився в очі тому, хто придумав "новину" про те, що я буду вести Дом-2. Спіймати і покартати цього брехуна", - цитує Валуєва журнал.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Зірки шоу "Дом-2" роздяглися для чоловіків

Трохи пізніше засмучений Микола додав ще одне повідомлення в свій мікроблог: "Яке приниження для мене (Моє ім'я поруч з домом2. Зрозуміти і пробачити жартівника? Ні. Ще раз: Спіймати і Покартати. Хто знайде - як мінімум 100 руб". Несподівано на цей запис відповіла ведуча "Дому-2" Ксенія Бородіна. Вона написала досить жорстко і безапеляційно: "Я Більше ніж впевнена Микола, що вести Дом-2 саме ВАМ ніхто не запропонує!! А чому думайте САМІ". Валуєв, як справжній джентльмен, зволів не відповідати на гнівну тираду телеведучої, а пізніше і зовсім видалив цей запис.

Зараз ви читаєте новину «Миколі Валуєву запропонували вести "Дом-2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі