понеділок, 11 червня 2012 13:21

Миколі Баскову ремонт у новій квартирі роблять китайці

Миколі Баскову ремонт у новій квартирі роблять китайці
Співак зізнався, що ремонт обійдеться менше ніж в $10 млн Фото: baskov-club.giryaev.ru

Ціле літо Микола Басков буде відпочивати і закінчувати ремонт у своїй новій квартирі за 10 млн доларів. Про це співак розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

Баскову елітну квартиру неподалік від Кремля подарував таємний товариш на 35-річчя артиста. Площа нової квартири - 320 кв м. Розташована вона в елітному шестиповерховому будинку на п'ятнадцять господарів. На даху - літня веранда з рестораном. Їсти будуть там тільки мешканці будинку. Яка кухня, артист поки не знає. Жити в новій квартирі Басков планує один.

Тим часом співак сподівається, що його квартира в майбутньому стане відомою, а поки що він в якомусь роді виконує функцію виконроба.

"Там насправді у мене працюють китайці, так що в мене все там прискіпливо. Там весь будинок роблять китайці, це офіційно, з отриманням дозволу", - розповів Басков.

Крім того співак розповів трохи про дизайн своєї квартири.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Басков буде ціле літо відпочивати з друзями на яхтах

"Три кольори переважає в квартирі: білий, золотий і чорний", - підкреслив він.

Між тим Басков зазначив, що ремонт його нової квартири, який він робить за свій рахунок, обійдеться не в 10 млн доларів, як квартира: "В Китаї набагато дешевше".

Зараз ви читаєте новину «Миколі Баскову ремонт у новій квартирі роблять китайці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі