понеділок, 05 травня 2008 09:42

Микола Басков офіційно розлучився (ФОТО)

 
Після 7 років шлюбу Басков розлучився зі своєю дружиною Світланою Шпігель. Все майно відомий співак залишив дружині і синові.

Миколі Баскову повезло більше, ніж його товаришеві за нещастям - прославленому фігуристові Євгенієві Плющенку. Якщо у спортсмена шлюборозлучні тяжби тягнулися півтора роки, то Басков знайшов свободу вже через півроку з моменту подачі заяви про розлучення.

Нагадаємо, у вересні Микола Басков і його дружина Світлана Шпігель оголосили про те, що їх союз розпався. А в листопаді Микола офіційно подав на розлучення, після чого виїхав на тривалі гастролі, які з успіхом пройшли в Німеччині. А розмови про причини розлучення все не утихали.

Говорять, що однією з причин стало віддалення подружжя один від одного. В останній рік їх зв"язував тільки маленький син Бронислав. Світлана, яка раніше всюди супроводжувала співака, вже жила своїм окремим особистим життям. Тому тенор, як не старався, все-таки не зміг зберегти сім"ю.

Шлюборозлучний процес Баскова затягнувся на півроку. Але напередодні травневих свят Басков офіційно став вільним чоловіком. Подробиці угоди між колишнім подружжям поки невідомі, оскільки вирішення суду вступить в законну силу тільки через десять днів.

У суді були присутні тільки адвокати з обох боків (тенор зараз знаходиться в гастрольному турі з Монтсеррат Кабальє по Німеччині. - прим.). Басков і його колишня дружина розлучилися мирно і з обопільної згоди. Відомо, що у Миколи не було ніяких майнових претензій до Світлани Шпігель. Він залишив їй і синові все, опинившись після розриву з дружиною навіть без даху над головою. Зараз вільний Микола Басков живе в Москві на зйомній квартирі, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков офіційно розлучився (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі