середа, 21 листопада 2012 16:25

Михайла Боярського хочуть розлучити з онуком

Михайла Боярського хочуть розлучити з онуком
Хлопчик переїде з Санкт-Петербурга до Москви Фото: ИТАР-ТАСС

Дочка популярного актора Михайла Боярського Єлизавета хрестила свого первістка Андрія. Урочиста церемонія відбулася в Санкт-Петербурзі і проходила виключно у вузькому колі.

"На хрещенні були присутні тільки близькі, ми не афішували цю подію. Хрещеними Андрія стали невідомі широкому загалу люди - наші родичі", - поділилася мати Лізи Боярської актриса Лариса Луппіан.

Між тим стало відомо, що незабаром чекає важка розлука бабусі й дідуся зі своїм онуком. Адже Ліза переїжджає до чоловіка Максима Матвєєва в Москву. Лариса Луппіан розповіла: "Зараз Ліза і Максим закінчують ремонт у своїй московській квартирі. Поки що Ліза живе на два міста: у Москві у неї чоловік, в Санкт-Петербурзі - син. Але скоро Андрюша переїде в столицю. Звичайно, нам шкода з ним розлучатися, але що робити? У Лізи чоловік - актор МХТ, і їй доводиться жити в Москві. Однак вони будуть часто приїжджати до нас, адже Ліза не кидає роботу в Малому драматичному театрі Санкт-Петербурга. Тож, сподіваюся, будемо постійно бачитися".

До слова, син Лізи Боярської і Максима Матвєєва зростає неймовірно шустрим хлопчиком і крутиться так, що нещодавно вдарив дідуся в око. Але за окулярами синці на обличчі народного артиста не видно. Михайло Боярський з радістю розповідає про улюбленого онука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онук дав в око Михайлу Боярському

Так, знаменитому дідусеві вже дуже хочеться, щоб маленький Андрій продовжив справу акторської сім'ї і став артистом в третьому поколінні. Незважаючи на те що син Лізи Боярської не успадкував знамените прізвище, народившись Матвєєвим Андрієм Максимовичем, зоряний дідусь абсолютно на це не в образі.

Хлопчик завжди дуже тішить Михайла Сергійовича. І завдяки своїй безмежній любові до сина Лізи Боярський прощає малюкові всі витівки і примхи.

Зараз ви читаєте новину «Михайла Боярського хочуть розлучити з онуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі