понеділок, 18 жовтня 2021 14:53

"Мене виселяють із квартири" - ексдружина звинуватила Віктора Павліка в екстремальному схудненні

Український співак 55-річний Віктор Павлік виганяє колишню дружину, танцівницю Ларису Созаєву із квартири.

Відео з відповідною заявою Созаєва оприлюднила у Facebook.

Жінка стверджує, що сильно схудла, оскільки її виселяють.

"Я худну швидко. Мені достатньо сказати, що мене виселяють із квартири і я одразу стаю, як гілочка. Тому що шлунок - це другий мозок і він реагує швидко. Беріть із мене приклад. Або не беріть. Або беріть приклад із колишнього чоловіка", - сказала ексдружина Павліка.

Автор: facebook.com/profile.php?id=100004387759464
  Колишня дружина Віктора Павліка пояснила причину свого схуднення. Стверджує, що екскоханий виганяє її із квартири
Колишня дружина Віктора Павліка пояснила причину свого схуднення. Стверджує, що екскоханий виганяє її із квартири

Ці відео прихильники надіслали теперішній дружині Павліка, його концертній директорці 27-річній Катерині Реп'яховій.

Вона сказала власну версію скандалу. Стверджує, що вони з Віктором завжди допомагали Ларисі фінансово. "Але настав час ставати самостійною і розраховувати на себе", пишуть "Факти".

Ідеться про простору квартиру, яку багато років тому Павлік узяв у кредит. Через різкий стрибок долара він не може його виплатити. Помешкання вже обійшлося в $750 тиc. Щоб покрити борг і відсотки потрібно ще приблизно $200 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Буду на утриманні дружини" - Віктор Павлік описав майбутнє з 26-річною коханою

"Велику частину фінансових питань Лариси покриває наша сім'я. Усі ці роки Віктор Франкович виплачував кредит. Квартира велика, комуналка теж. Я особисто сплачую рахунки. Плюс - щомісячна плата за кредитом. Для нас це важко, самі змушені жити на орендованій квартирі. Тому ми запропонували Ларисі, що закриваємо кредит, а вона отримує $100 тисяч, щоб купити собі житло. Але вона не хоче", - розповіла Реп'яхова у зверненні.

Вона вважає, що так жінка мстить їм із Павліком і навмисно винесла цей конфлікт на публіку.

Сам Павлік поки що квартирний конфлікт не коментує.

Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова побралися торік у травні. Зустрічалися з 2015-го. Жінка була концертною директоркою артиста. На той час він був одружений із танцівницею Ларисою Созаєвою. Розлучився з нею 2016 року. У шлюбі прожили 25 років. Мали спільного сина Павла. Він помер 7 серпня 2020-го від раку кісток. У Віктора Павліка залишилися старші діти від двох попередніх шлюбів: донька Христина й син Олександр. Співак має трьох онуків.

15 червня 2021 року Павлік став батьком учетверте.

Зараз ви читаєте новину «"Мене виселяють із квартири" - ексдружина звинуватила Віктора Павліка в екстремальному схудненні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі