понеділок, 21 листопада 2016 10:24

Меланія Трамп з сином не будуть жити в Білому домі

Меланія Трамп з сином не будуть жити в Білому домі
Reuters

У січні Дональд Трамп переїде в Білий дім. Дружина новообраного президента США Меланія і його син Беррон компанію політику в цій справі не складуть.

Стало відомо, що після інавгурації Трампа Меланія і Беррон планують залишитися жити в своєму пентхаусі в Нью-Йорку. Таке рішення пов'язане з тим, що майбутня перша леді США не хоче піддавати 10-річного сина додаткового стресу в зв'язку з переїздом.

"Меланія з Берраном дуже близькі, а після виборів їх зв'язок став ще сильніше. Він хоче звести до мінімуму незручності, пов'язані з виборчою кампанією", - повідомляють джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер відмовилася одягати Меланію Трамп

Спадкоємець Дональда Трампа залишиться в Нью-Йорку і продовжить відвідувати свою приватну школу. Можливо, Меланія і Беррон все ж переїдуть до Вашингтона в кінці навчального року.

У зв'язку з тим, що сім'я нового президента США залишиться в Нью-Йорку, безпеку навколо їхнього будинку буде посилено в кілька разів.

Зараз ви читаєте новину «Меланія Трамп з сином не будуть жити в Білому домі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі