понеділок, 23 травня 2016 13:33

Мел Гібсон вийшов на червону доріжку з молодою нареченою
6

Фото: Reuters

Актор Мел Гібсон з'явився на Канському кінофестивалі, що проходив на півдні Франції рука об руку з 25-річною сценаристом Розалінд Росся. Під час церемонії Гібсон представляв фільм режисера Жана-Франсуа Ріше "Кровний батько", в якому зіграв головну роль. З Розалінд Мел не приховував своїх почуттів і з задоволенням обіймався з нею перед папараці.

Вперше парочка була помічена на афтепаті церемонії нагородження "Золотий Глобус", але тоді вони, мабуть, ще не були впевнені в своїх відносинах, оскільки намагалися уникати зайвої уваги, особливо з боку журналістів. Якщо вірити чуткам, Гібсон так захоплений новою пасією, що може зробити їй своєю дружиною вже найближчим часом.

Познайомилися Мел і Розалінд в січні 2015 року. Тоді дівчина проходила співбесіду на посаду в компанії Мела Icon Productions. Незабаром парочка відправилася в тривале турне по Коста-Ріці і Панамі. Представник Мела поки ніяк не прокоментував інформацію про відносини актора і сценариста.

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон вийшов на червону доріжку з молодою нареченою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі