вівторок, 07 серпня 2012 10:28

Мати 14 дітей Надя Сулейман виставила себе на продаж

Мати 14 дітей Надя Сулейман виставила себе на продаж
Жінка намагається заробити будь-якими способами Фото: pl.com.ua

Мати 14 дітей, "октомама" Надя Сулейман зареєструвалася на сайті знайомств, який спеціалізується на побаченнях за гроші. Сулейман, яка знаходиться на межі бідності, намагається заробити будь-якими способами.

"Октомама" Надя Сулейман, яка живе дуже насиченим життям, знайшла новий спосіб заявити про себе і заодно заробити. Нагадаємо, всі 14 дітей Сулейман зачаті за допомогою ЕКЗ, вісім з яких вона народила одночасно, власне, завдяки цьому вона і прославилася на весь світ. Трохи пізніше, коли галас трохи стих, Надя заявила про своє банкрутство, однак, щоб годувати своє численне потомство, вона пішла на ризикований крок: спочатку позувала для провокаційної фотосесії, а потім, махнувши рукою на пересуди, і зовсім знялася в порно. Примітно, що у відео був тільки один головний герой - вона сама.

Тепер же, мабуть, коли гроші знову почали витікати, Надя Сулейман знайшла новий спосіб підзаробити. Вона зареєструвалася на сайті знайомств, який спеціалізується на побаченнях за гроші, передає Gossip Cop. Тобто чоловік, який зацікавиться нею, повинен заплатити певну суму грошей за те, щоб піти з нею на побачення. Як передає видання, Надя Сулейман повідомила про себе, що у неї більше ніж троє дітей, що вона не курить і що у неї було 14 років стриманості, а всі її діти плоди ЕКЗ.

Власне, внаслідок такого суворого "целібату" вона "сповнена енергії" і, крім того, "обожнює посміхатися". Сулейман описала своє "ідеальне побачення": "Моє ідеальне побачення - це прогулянка або фізичні вправи, а потім непоганий вечеря". Надя невимоглива, як зазначили злі язики. Невдовзі, як повідомляє видання, кілька сотень зацікавлених чоловіків відвідали сторінку Наді Сулейман. Однак чи вибрала вона кого-небудь з них і коли збереться на побачення, не уточнюється.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Матуся 14 дітей не встигає виховувати старших та доглядати молодших

Цікаво, що ще на початку липня Надя Сулейман радісно повідомила одному із зарубіжних видань, що щаслива в особистому житті. "Октомама" закрутила роман з бодібілдером Френкі Гражедою. Тоді Надя казала, що він буквально вніс світло в її життя і порозумівся з 14 дітьми. Однак, за зізнанням Сулейман, стосунки будувалися повільно і важко. Мабуть, вони ні до чого не привели.

Зараз ви читаєте новину «Мати 14 дітей Надя Сулейман виставила себе на продаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі