понеділок, 20 жовтня 2008 13:58

Порноакторка знялася в ролі кандидата у віце-президенти США (ФОТО)
5

Фотосесія відомої порноакторки Лайзи Енн, що зобразила кандидата у віце-президенти США від Республіканської партії Сару Пелін, стала однією з найпопулярніших в мережі інтернет. Тепер Енн має намір зіграти роль порнозірки "Серри Пейлін" у фривольному фільмі компанії Hustler "WhoisNailinPaylin?"

До радості прихильників демократів в цьому фільмі "Професор Пейлін" загрожуватиме розправою парі грубих "російських" мужиків в шапках-вушанках з червоними зірками (сцена групового сексу). І намагатися тлумачити теорію великого вибуху (сцена міркувань про оргазм).

Відомо, що фільм з"явиться у продажу напередодні президентських виборів. Творці цього "політичного порно" вирішили не щадити нікого - так, наприклад, у фільмі буде лесбійська сцена за участю "Серри", "Хіларі" і "Кондолізи".

Нагадаємо, що перший "сексуальний скандал" навколо імені Сари Пелін вибухнув менш ніж через тиждень після того, як Джон Маккейн назвав її своїм кандидатом у віце-президенти. Тоді в мережі інтернет була поширена фотографія, на якій нібито була зображена голою юна Сара Пелін. Скандал розрісся до таких масштабів, що керівництву Демократичної партії довелося публічно заявляти, що розповсюдження цих підробок не має ніякого відношення до їх передвиборного штабу.

У 1984-му році, задовго до початку своєї політичної кар"єри, Сара Пелін (нинішній губернатор Аляски) перемогла на конкурсі краси, що проводиться муніципалітетом Василли, маленького містечка штату Аляска. Через декілька місяців, 20-річна "Міс Василла", студентка журналістського факультету університету Айдахо, отримала титул "Віце-міс Аляски".

Титул віце-королеви краси також обіграється творцями фільму "Who is Nail in Paylin?". Всього в політичній пародії компанії Hustler буде п"ять сексуальних сцен.

41-річна ветеранка жанру Лайза Енн виявилася найбільш відповідною актрисою для виконання ролі 44-річної Сари Пелін. Ця робота дозволила Лайзі знову повернутися на знімальний майданчик, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Порноакторка знялася в ролі кандидата у віце-президенти США (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі