четвер, 13 червня 2024 13:49

MamaRika в леопардовому бікіні розказала про самокритику після пологів
4

MamaRika
Фото: instagram.com/mamarika_official
MamaRika
MamaRika
MamaRika

Українська співачка MamaRika влаштувала фотосесію у леопардовому купальнику.

Зірка позувала на терасі карпатського будинку серед рожевих квітів. Під кадрами, опублікованими в Instagram, артистка поділилась думками про прийняття свого тіла.

"Так, уявіть собі, те, що ви бачите на цих фото, відрізняється від того, що я бачу у своєму відображенні у дзеркалі, і я зараз не про фотошоп (його тут немає). Справа в тому, що рівень моєї самокритичності досяг апогею, і я розумію, що причиною цьому, є багато факторів, починаючи від людей, які з дитинства вимагали від мене надто багато, постійно вказуючи на мої помилки та недоліки, замість того, щоб просто похвалити, і закінчуючи вагітністю та народженням сина, після яких я вже цілих три роки намагаюся зібрати себе, як трансформер", - зізналася виконавиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер на чесному фото показала свою фігуру в 16 років

За словами молодої матері, після пологів ставлення до себе змінилося кардинально.

"Так, дівчулі, нас із вами жостко наї*али, коли сказали, що пологи перетворюють нас із волосатиків на метеликів (думаю, це совкові закидони наших бабусь, шоб ми побільше "рожали"). Ну і чи варто говорити про останні 2,5 роки, які просто добили всіх нас? Важлива ремарка мамасіти, - ви герої, я просто хочу, щоб ви про це ніколи не забували. Тільки коли ти проходиш цей шлях, усвідомлюєш, що, мабуть, більш важливої і важкої місії, ніж народження діток, просто не існує. Ну не існує. Суть в тому, що з кожною новою зморшкою і складкою на пузіку, я заганяю себе в безкінечний потік роботи над собою… а чи це є нормально?", - риторично запитала артистка.

Додала, що зараз вона працює над собою у фізичному й духовному плані.

"Питання лише в тому, чи в безкінечних самокопаннях, колись настане день, коли я заспокоюсь і скажу собі: "Я люблю тебе зі всім твоїм лайном, і без нього, всякою люблю. Відчепися вже від себе, і просто живи", - написала жінка.

Раніше MamaRika зазначала, що їхня сім'я переживає складні часи. Більше того, артистка випустила кліп на пісню "Хтось йде". У відео артистка розповіла про свої болісні почуття.

Зараз ви читаєте новину «MamaRika в леопардовому бікіні розказала про самокритику після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі