середа, 28 серпня 2019 18:44

Макс Барських вперше прокоментував чутки про завершення кар'єри

Макс Барських вперше прокоментував чутки про завершення кар'єри
Макс Барських збирається відпочити після туру. Фото: прес-служба

Співак Макс Барських спростував інформацію про швидке завершення музичної кар'єри. Важливу інформацію для своїх фанатів він дав в інтерв'ю для журналу Cosmopolitan.

"У світі медіа слова люблять трактувати в зручних для видання формах, щоб привернути більше уваги і підвищити рейтинги. Фраза була вирвана з контексту. Йти зі сцени я не збираюся. Музика - моє життя, і без неї мені складно уявити свої будні. Я говорив про масштабний тур "Неземная", який відбудеться в 2020 році. Ми відвідаємо більше 20 країн, плануємо дати більше 100 концертів, тому в будь-якому випадку мені буде необхідний відпочинок після. Хочу присвятити час собі, відновитися, знайти дихання для нового витка в творчості", - розповідає Барських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міша Романова презентувала новий сингл

Також артист анонсував вихід свого нового синглу "Неслучайно". Прем'єра запланована на 30 серпня.

Раніше російські і українські ЗМІ написали про можливе завершення музичної кар'єри Барського. Новину взяли з інтерв'ю каналу Муз-ТВ. За словами співака, він збирається піти зі сцени, щоб налагодити особисте життя.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських вперше прокоментував чутки про завершення кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі