пʼятниця, 30 серпня 2019 14:23

Макс Барских презентував новий "невипадковий" трек

Автор: прес-служба
  Наступного року Макс Барських відправиться у міжнародний тур
Наступного року Макс Барських відправиться у міжнародний тур

Співак Макс Барських презентував новий трек "Неслучайно". Протягом першої години після того, як сингл став доступний користувачам в iTunes і Apple Music, його показники досягли рекордних цифр.

Нова пісня склала конкуренцію головним хітам артиста - Туманы", "Моя любовь", "Неземная" і "BEREGA", закріпившись в топ-5 чартів iTunes 5 країн: України, Росія, Білорусь, Казахстан, Чехія.

За добу до офіційного релізу новий трек Барських став хітом в мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Все, що прийшло швидко, швидко йде" - Алан Бадоєв назвав заробіток своїх артистів

"Очікування вбиває", "буде чергова бомба", "з самого початку ми полюбили тебе невипадково", "новий хіт", "дражнить другий день... нерви то не залізні" - з такими коментарями шанувальники музиканта очікували майбутній реліз синглу.

"До кінця літа у кожного накопичилися свої історії. Я хочу, щоб ваші історії асоціювалися саме з цією піснею. У моєму житті сталася невипадкова зустріч з людиною, яка надихнула мене на написання цього треку", - поділився Макс.

Нещодавно Макс Барських спростував інформацію про швидке завершення музичної кар'єри. Важливу інформацію для своїх фанатів він дав в інтерв'ю для журналу Cosmopolitan.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барских презентував новий "невипадковий" трек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі