середа, 05 лютого 2020 13:24

Мадонна запропонувала принцу Гаррі прихисток у своєму розкішному маєтку

Мадонна запропонувала принцу Гаррі прихисток у своєму розкішному маєтку
instagram Принцу Гаррі Мадонна запропонувала пожити в неї. Фото: Gettyimages

Після відмови від своїх королівських повноважень на Меган Маркл та принца Гаррі звалився шквал критики громадськості.

Утім, рішення герцогів викликало захоплення певних зірок. Мадонна публічно запропонувала подружжю допомогу, запевнивши, що вони можуть скористатися її квартирою в Нью-Йорку, пише 24 канал.

На особистій сторінці попдіви в Instagram з'явився короткий ролик, у якому вона звернулася до герцогів Сассекських. Знаменитість записала відео у гримерці, готуючись до одного з виступів свого грандіозного туру Madame X.

У невимушеній атмосфері Мадонна намагалася відмовити Меган Маркл та принца Гаррі від переїзду до Канади. Співачка переконана, що в цій країні подружжя не знайде належних занять. Співачка зізналася, що може здати в оренду власну квартиру герцогам у Нью-Йорку, навівши кілька беззаперечних аргументів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Madonna (@madonna)

У ній дві кімнати, а з неймовірного балкона відкривається приголомшливий вид на Мангеттен. Букінгемський палац навіть поруч не стояв. Не переїжджайте до Канади, там нудно", – переконана Мадонна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл знайшла роботу в реаліті-шоу

Відтоді як Меган Маркл та принц Гаррі оголосили про свою фінансову незалежність, їхня доля не дає спокою всій світовій спільноті. Аби уникнути надмірної уваги преси та надокучливих папараці, пара переїхала до Канади, оселившись у маєтку у Ванкувері. Проте, як запевняють інсайдери, герцоги планують провести літо в Каліфорнії. Як виявилося, їхнє місце проживання турбує навіть культових знаменитостей.

Зірка не вказала, скільки вартуватиме королівському подружжю така розкіш. Проте Меган і Гаррі не поспішають скористатися люб'язністю попвиконавиці, адже жодним чином не відреагували на таке неоднозначне повідомлення епатажної Мадонни.

Британська королева 93-річна Єлизавета ІІ дозволила принцу Гаррі і його дружині Меган Маркл скласти королівські повноваження.

Герцог і герцогиня Сассекські більше не будуть отримувати державних коштів. До подружжя не звертатимуться "Ваша Королівська Високосте". Цей статус вони втратять навесні. Їм залишать "титули ввічливості" — герцогів Сассекських. Так матір принців Гаррі та Вільяма Діану Спенсер після розлучення з їхнім батьком Чарльзом позбавили титулу Її Королівської Високості. Але продовжували називати принцесою Уельською.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна запропонувала принцу Гаррі прихисток у своєму розкішному маєтку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі