четвер, 28 жовтня 2010 09:59

Мадонна з Джолі розгорнули боротьбу через шахтарів

Мадонна з Джолі розгорнули боротьбу через шахтарів

Американську співачку Мадонну і акторку Анжеліну Джолі зацікавила посада режисерок нового фільму про чилійських шахтарів.

Фільм буде заснований на реальних подіях і розповідатиме про 33 гірняків, які опинилися в пастці під землею на глибині понад 600 метрів. Звільнити відразу шахтарів не вдалося, і рятувальна операція тривала більше двох місяців. Весь цей час в'язням передавали їжу і налагодили для них відеозв'язок із зовнішнім світом.

Через 69 днів була проведена рятувальна операція, що завершилася повним успіхом. Порятунок шахтарів став однією з найвидатніших подій цього року, що привернула увагу голлівудських кіностудій. Проектом зацікавилися Анджеліна Джолі і Мадонна.

"Те, що відбулося торкнулося мільйони людей по всьому світу, тому кінострічка замислюється як грандіозний проект. І режисерувати його буде дуже почесно для обох жінок. Підготовка до роботи над фільмом вже почалася, і Джолі, і Мадонна відчайдушно хочуть стати біля керма", - повідомляє джерело.

За словами джерела і Джолі, і Мадонна дуже цілеспрямовані і зроблять усе, щоб домогтися свого. Разом з тим, кіноексперти пророкують режисерське крісло 63-річному метру Стівену Спілбергу.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі з другої спроби все ж таки отримала дозвіл на зйомки свого фільму про кохання боснійки і серба і про те, як вплинула на їхні стосунки війна, оскільки, за даними сербських ЗМІ, йдеться про кохання між ґвалтівником і його жертвою.

The Daily Star. Newsme

Зараз ви читаєте новину «Мадонна з Джолі розгорнули боротьбу через шахтарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі