четвер, 01 квітня 2010 16:02

Мадонна хоче переплюнути Джолі в усиновленні дітей

Мадонна хоче переплюнути Джолі в усиновленні дітей

Тоді як представники більшості християн у вихідні святкуватимуть Великдень, поп-співачка Мадонна разом з дітьми відправляється до Малаві. За офіційними даними, діва планує дати можливість своїм усиновленим дітям поспілкуватися з африканською ріднею. А за неофіційними, Медж має намір усиновити ще одного, третього за рахунком малюка.

Передбачається, що під час поїздки Девід Банда, якого співачка усиновила в 2006 році, зможе поспілкуватися зі своїм батьком. А Мерсі Джеймс, яка увійшла до сім"ї Медж минулого року, побуде зі своїми дядьками і бабусею. Також Мадонна закладе першу цеглину на будівництві академії для дівчаток. Навчальний заклад, ініціатива створення якого належить зірці, працюватиме для дітей з бідних сімей Малаві.

Проте, з чуток, під час свого візиту Мадонна має намір також провести приватні переговори з представниками комітету з усиновлення. В оточенні зірки упевнені: Медж не бажає відставати від Анджеліни Джолі і має намір усиновити третю дитину.

"Вона повна рішучості допомогти хоч би ще одному малюкові, - говорить джерело. - І упевнена, що діти підтримають її. Єдиною проблемою може виявитися думка Хесуса (Луса). Хлопець не розуміє такої одержимості".

Нагадаємо, минулого року таблоїди жартома охрестили співачку "мисливцем за дітьми". Адже в процесі удочеріння Мерсі Мадонна ледь не зазнала фіаско - спочатку суд Малаві відмовив їй в удочерінні.

Однією з причин відмови стало те, що згідно із законам країни майбутній усиновитель повинен прожити в Малаві не менше 18 місяців. До того ж тоді зірка розлучилась з кінорежисером Гаєм Річі, і офіційні особи були проти того, щоб віддати дитину в неповну сім"ю. Проте Міністерство з питань соціального захисту дітей підтримало знаменитість. У результаті завдяки зусиллям юристів справа була улагоджена.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Мадонна хоче переплюнути Джолі в усиновленні дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі