понеділок, 30 травня 2022 10:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Madonna, Bono та Francisco Gomez: світові зірки у Берліні зібрали гроші для допомоги Україні

У Берліні, 29 травня, відбувся другий міжнародний благодійний телемарафон Save Ukraine - #StopWar на підтримку України у війні з Росією.

Українські музиканти закликали до збору коштів на допомогу українським лікарням. Підтримали концерт і світові знаменитості.

Шоу транслювалося кількома українськими телеканалами та 20 каналами Європи та світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кубок Євробачення вперше в історії продали: скільки коштів зібрали Kalush Orchestra

Madonna, Bono, Francisco Gomez, Jamala та Ruslana, Kadebostany, Океан Ельзи, Тіна Кароль, The Hardkiss, MONATIK, Beissoul & Einius, Макс Барських, Аlyona Аlyona, Melovin, Антитіла та багато інших зірок підтримали українців і закликали російського агресора зупинити війну.

Автор: Скріншот
 

Спеціальними гостями заходу стали переможці Євробачення 2022 – гурт Kalush Orchestra.

Автор: Скріншот
 
Автор: Скріншот
 

За оцінками організаторів шоу та поліції, благодійний марафон зібрав близько 15 тис. глядачів. Публіка прийшла на шоу з українськими прапорами та невпинно вигукувала "Слава Україні!"

Тіна Кароль, яка після початку війни активно бере участь у благодійних заходах на підтримку України, виступила на сцені в Японії. Вона виконала україномовні хіти на Rakuten Girls Award 2022.

Зараз ви читаєте новину «Madonna, Bono та Francisco Gomez: світові зірки у Берліні зібрали гроші для допомоги Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі