понеділок, 07 жовтня 2024 17:38

"Лягає на операцію" - Наталка Карпа повідомила про серйозні проблеми зі здоров'ям чоловіка
3

Наталка Карпа з чоловіком
Фото: instagram.com/natalkakarpa
Євген Тєрєхов
Євген Тєрєхов

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про хвороби чоловіка-військового Євгена Тєрєхова.

В інтерв'ю телеканалу "Дім" артистка зазначила, що її коханий змінив групу інвалідності. Зробив це для того, щоб долучитися до ЗСУ.

"Євген діючий воїн. Не зважаючи на його поранення. У нього була друга група інвалідності й він дуже хотів, щоб його перевели на третю, щоб він міг піти воювати. У нього в голові титанова пластина, а в животі - сітка, яка тримає його корсет, бо в нього через надмірне підняття ваги з'явилося кілька гриж", - поділилась жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк ніжним фото підтвердила стосунки з військовим

Додала, що попереду Тєрєхова чекає хірургічне втручання.

"Він лягає на операцію. Треба зробити операцію, цю сітку поставити на місце, аби якось краще її вмонтувати, щоб не було проблем із защемленням. Це може бути в будь-який невдалий момент. У нього таке було, коли майже тиждень сиділи в лісі, Кремінна, а він каже: "від того, як я спрацюю залежить і життя моїх підопічних, а в мене рубає тиск двісті". Каже, що "я знаю, я відчуваю, а зробити нічого не можу, бо у нас є своє певне завдання", - підсумувала Наталка.

Раніше Карпа повідомляла, що переживає кризу в стосунках з Тєрєховим. Зірка зізнавалась, що намагається розібратися, чи є кохання між ними.

Зараз ви читаєте новину «"Лягає на операцію" - Наталка Карпа повідомила про серйозні проблеми зі здоров'ям чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі