четвер, 28 квітня 2016 11:04

Лоза вимагає вигнати з Росії соліста "Время и стекло"

Автор: L!FE
 

Російський музикант Юрій Лоза зажадав вигнати з РФ українського виконавця. Це соліст групи "Время и стекло" Олексій Завгородній, відомий як Льоша Позитив.

Лоза розкритикував українця за антиросійські висловлювання.

"Таке просто неможливо ні в одній європейській країні, - поділився 62-річний Юрій Лоза. - Якщо хто-небудь прийде на британське телебачення і почне лаяти Королеву, то його тут же зжеруть і знищать. Якщо хтось почне поливати Америку брудом, живучи і заробляючи там гроші, з'їдять тут же".

Співак стверджує, що будь-який артист, який приїхав в його країну, повинен поважати традиції цієї держави.

"Якщо ти цього не робиш, пішов нафіг! Перше, що потрібно зробити - вигнати його з країни, перекрити все що можна. Це наша країна, ми тут живемо, і я не хочу, щоб якась наволоч називала мене"ватником". Він сволота і гад! Ворог моєї країни і мій особистий ворог", - сказав музикант.

Причиною різкої критики стали сторінки Льоші Позитива в соціальних мережах. Там він публікує селфі з хештегом #UKROP. Так само виставляє афіші виступів колективу по містах Росії і в Нью-Йорку на конкурсі "Міс Російська Америка". В постах Завгородній не раз називав російських глядачів "ватниками".

Автор: соціальні мережі
 

Нагадаємо, група "Время и стекло" отримала широку популярність в Росії в 2010 році. Музиканти активно гастролюють по містах, а також в цьому році заявлені одразу в двох номінаціях на "Премію Муз-ТВ 2016".

Зараз ви читаєте новину «Лоза вимагає вигнати з Росії соліста "Время и стекло"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі