понеділок, 16 грудня 2013 10:55

Лоліта закликала артистів не займатися агітацією

Автор: фото: mdaily.ru
 

Співачка Лоліта нещодавно відсвяткувала свій 50-річний ювілей, про думку щодо подій на Майдані та святкування Дня Народження зірка розповіла у інтерв'ю Катерині Осадчій у передачі "Світське життя".

"Відсвяткували у вузькому сімейному колі, нас було 45 чоловік, частина моїх товаришів були, Микола Басков подарував перстень, вночі приїхав і полетів на гастролі, як він сказав "відбивати" перстень, Філя був на гастролях, Макс Аверін знімався, а всі інші їли, пили і все закінчилось, як завжди - я танцювала на столі, коли дитина пішла спати", - говорить Лоліта і додає, що донька подарувала їй особливий подарунок, - дитина подарувала вірші українською мовою, прочитала у вигляді тосту, чоловік подарував черевики, все, як я люблю - теплі і на низькому ходу".

Лоліта також прокоментувала події на Майдані.

"Я дуже люблю артистів і не поділяю на російських та українських, ми заробляємо і тут, і там, і братів Кличко обожнюю. Але мені хотілося, щоб кожний займався своєю справою, щоб економісти економікою, політики політикою, а артисти виходили, навіть якщо ти на передвиборчій компанії заробляєш, не агітуй, скажи чесно: я прийшов для гарного настрою, гроші я отримую, в цьому немає нічого соромного, не агітуй, ти нічого в цьому не розумієш", - говорить співачка, - авжеж це провина влади, можливо люди не пішли би на Майдан і більш тверезо поставилися до Євросоюзу, приклад тієї ж Греції, як принижено про греків говорять, вони дармоїди, вони у нас на шиях, була процвітаюча країна, доки не потрапила у цей Євросоюз. Якщо б люди розуміли, що це гарна влада, вона про нас думає, вони б не пішли за цей Євросоюз, адекватніше ставилися до Євромайдану", - впевнена Лоліта.

Зараз ви читаєте новину «Лоліта закликала артистів не займатися агітацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі