четвер, 25 листопада 2010 15:41

Лоліта асоціює себе з гномом і конем

Лоліта асоціює себе з гномом і конем

Лоліта Мілявська розповіла, як і хто останній раз над нею пожартував.

"Останній раз мене розсмішили так, що у вухах боліло і тріщало. Команда влаштувала капусник на мій день народження. Це, до речі, буває дуже рідко. Сьогодні вранці разом з Таєю Повалій впали від сміху від пародії на Віктюка в "Великій різниці". А мене, до речі, дуже складно пародіювати, на мене складно знайти двійника, його просто немає. Багатьма професіями потрібно володіти, щоб мене пародіювати", - зізналася співачка.

На питання про те, з яким казковим героєм Лоліта себе асоціює, співачка відповіла: "Все залежить від мого макіяжу. Нещодавно на новорічному вогнику з мене зробили жінку-вамп, щось середнє між Монікою Белуччі і мачухою з "Білосніжки". А в житті? Я явно не Спляча красуня, оскільки все життя вкалувала. Швидше, ближче до гномів, поні і коней. Якщо багато курити - можна себе відчути їжачком в тумані. Мені підходить".

"Я ніколи не задавалася метою кинути палити, - говорить Лоліта. - Лише в думках і під час триденного бронхіту. Лікарі мені радили і говорили, що тобі не можна палити, але це марно. Я навіть електронні сигарети пробувала палити. Але ніяк. Це схоже на фаллоімітатор! Це те ж саме, що ходити в секс-шоп і не займатися сексом", - вважає Лоліта.

"До Каббали мене привів дуже хороший знайомий. Всі істини, які дає Каббала, не примушують тебе відмовитися від своєї віри. У моєму випадку - від християнства. Для мене це хороша духовна підмога, це допомога", - говорить співачка.

Про дружбу Лоліта говорить: "Друзям відкривати секрети можна. Єдиний випадок, коли необхідно промовчати - коли готуєш другу подарунок. Щоб не проколотися".

Блик

Зараз ви читаєте новину «Лоліта асоціює себе з гномом і конем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі