четвер, 11 листопада 2010 18:06

Лоліта на День народження подарувала собі пластичну операцію (ФОТО)
8

Російська співачка Лоліта Мілявська, яка через три дні відзначає 47-річчя, перед святом вирішила зробити собі подарунок - пластичну операцію. Зірка виправила вікові зміни в зовнішності, і відверто у цьому зізналася.

Артистка вже відвідувала пластичних хірургів, у 45 років вона видалила дві грижі на повіках.

"Від нескінченних фарбувань, всіх цих малярних кістей для макіяжа повіки розтягуються. Ще я підібрала нижню частину обличчя - це називається ліпосакція підборіддя. Ось тут під щелепою, невеликі надрізикі. І губи підправили", - розповіла зірка.

Операцію вона зробила в Москві, у кращих лікарів. Хірургів знайшла серед знайомих. Мілявська не збирається приховувати пластичну операцію.

"Ну уявіть, мене знімає камера крупним планом і всі бачать мої зовсім нові дівочі очі. Мені 47 років, і що, я буду казки розповідати, як я добре відпочила і від цього у мене очі підтягнулися?" - розповіла співачка.

Також Лоліта зізналася, що свого часу вживала кокаїн, тому що у неї не вистачало фізичних і моральних сил для роботи, і знадобився допінг. У результаті співачці навіть довелося звертатися до лікарів.

"Не буду говорити, хто і за яких обставин вперше запропонував мені дозу, оскільки не маю жодного морального права перекладати свою відповідальність на іншу людину. Мені був 41 рік. Якщо врахувати, що в 39 я вперше вискубала брови, а в 40 зробила перший укол ботокса ... Спробувавши кокаїн, я не відчула ніякого ефекту і відклала цю тему на кілька років", - розповіла співачка.

За її словами, згадала наркотик, коли почала сильно втомлюватися.

"І я спробувала ... На щастя - я хвалю себе за це - мені вистачило розуму нічого не приховувати від близьких людей. Я майже відразу зізналася в усьому будинку, на роботі, пішла до психолога ... І жодна людина - жоден! - Мене не засудив", - розповіла Лоліта.

За її словами, зараз вона регулярно лягає в лікарню на відновлювальні процедури. Раз на сезон два тижні вона лежить під крапельницями, і це допомагає їй повернути бадьорість, а цього літа перебувала в лікарні півтора місяця.

Нагадаємо, Лоліта лікувалася у психіатричній клініці N1 ім. Алексєєва в Москві. У народі лікарню називають "Кащенко".

"ОК!", "Экспресс-газета"

Зараз ви читаєте новину «Лоліта на День народження подарувала собі пластичну операцію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі